Δώδεκα χρόνων ο Bazarbai δεν μοιάζει με τ’ άλλα αγόρια των Νομάδων της ηλικίας του. Ονειρεύεται ν’ αφήσει τα πράσινα λιβάδια του χωριού του, κάπου στη Δυτική Μογγολία, και ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πόλης, του Ουλάν Μπατόρ. Αλλά ο πατέρας του Bazarbai έχει τις δικές του φιλοδοξίες. Μια μέρα, ο νεαρός θα κάνει υπερήφανο τον πατέρα του ακολουθώντας τα δικά του χνάρια ως φημισμένου κυνηγού του αετού. Όταν ο αδελφός του Bazarbai, ο Kahn, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι για το Ουλάν Μπατόρ, ο Bazarbai αισθάνεται βαθιά πληγωμένος και προδομένος: θα ‘πρεπε να ήταν αυτός που θα πήγαινε στην πόλη. Σε μια προσπάθειά να του φτιάξει το κέφι, ο πατέρας του τον οδηγεί στο μεγάλο Φεστιβάλ των Αετών. Αλλά το νεαρό αγόρι είναι απαρηγόρητο. Ξαφνικά, ο αετός που ήταν το βραβείο του πατέρα του, πετάει μακριά, φοβισμένος από τα φωτεινά φλας ενός φωτογράφου.
Ένα τραγικό στρατιωτικό λάθος προκαλεί την ενεργοποίηση ενός πειραματικού όπλου, αφανίζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό ενός νησιού. Οι νεκροί όμως ανασταίνονται. Ο στρατός επιμένει ότι πρόκειται για αβλαβή, αργοκίνητα όντα, προσφέροντας μια επίπλαστη ελπίδα στις οικογένειες που θρηνούν. Όταν η Έιβα εισέρχεται στη ζώνη καραντίνας αναζητώντας τον αγνοούμενο σύζυγό της, ανακαλύπτει την εφιαλτική αλήθεια.
O Nταγκ και ο Γκριφ είναι κολλητοί φίλοι από παιδιά και πάντα ονειρεύονταν να κάνουν το ριμέικ της αγαπημένης τους ταινίας: το «κλασικό» κινηματογραφικό Anaconda. Όταν μια κρίση μέσης ηλικίας τούς ωθεί να το κάνουν επιτέλους, κατευθύνονται βαθιά στον Αμαζόνιο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0