Στην πέμπτη ταινία του franchise, ο πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με τον νόμο στο αφιλόξενο Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε, από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο (Τζορντάνα Μπρούστερ) απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους, μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο που τους θέλει νεκρούς κι όχι μόνο… Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι πολύ γρήγορα θα καταλάβει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο. Η ταινία έκανε ντεμπούτο στις ΗΠΑ με το μεγαλύτερο εισπρακτικό άνοιγμα της χρονιάς, σχετικό ρεκόρ για τον μήνα Απρίλιο.
Το μέλλον δεν είναι παρά ένα ακόμη παρελθόν: Στο απομονωμένο Κτίριο-Πόλη που φέρει τον αριθμό 7, εκεί όπου η ανθρώπινη γνώση διατηρείται στη μνήμη των χαρισματικών και ο χρόνος κυλά σε ατέρμονες κύκλους, ένας νέος άντρας εμφανίζεται ξανά και ξανά, αναμετρώμενος με τον έρωτα, την εξέγερση και την απατηλή υπόσχεση της διαφυγής. Μια γυναίκα που τον συναντά κάθε φορά, γίνεται ο καθρέφτης αυτής της επανάληψης, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει.
Δύο φίλοι από ένα χωριό της Βόρειας Ινδίας επιδιώκουν να γίνουν αστυνομικοί αναζητώντας σεβασμό και αξιοπρέπεια, αλλά η φιλία τους δοκιμάζεται καθώς η απελπισία τους μεγαλώνει στην προσπάθειά τους αυτή.
Μια γυναίκα προσλαμβάνεται ως οικονόμος σε έναν ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, αγνοώντας τι ιστορικό των εξαφανίσεων του κτιρίου. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι η κοινότητα που το κατοικεί καλύπτεται από ένα πέπλο μυστήριο.
Πρωταγωνιστούν: Samara Weaving, Kathryn Newton, Sarah Michelle Gellar, Shawn Hatosy, Néstor Carbonell, David Cronenberg, Elijah Wood, Kevin Durand, Olivia Cheng, Varun Saranga, Daniel Beirne
Αφού επέζησαν από ένα θανάσιμο παιχνίδι, η Grace και η αδελφή της Faith πρέπει τώρα να ξεφύγουν από τέσσερις αντίπαλες οικογένειες που ανταγωνίζονται για έναν ισχυρό θρόνο. Ο νικητής τα παίρνει όλα.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2000. Μια κλοπή όπλων από ένα στρατόπεδο. Ένας γνωστός εγκληματίας κρατάει όμηρο μια οικογένεια στο Παγκράτι και απειλεί να την ανατινάξει αν δεν εμφανιστεί ζωντανά στην τηλεόραση. Ένα τηλεοπτικό κανάλι σε αναβρασμό και την αστυνομία να κοιτάζει έναν δραπέτη να την εκθέτει για πολλοστή φορά. Όλοι τους νήματα σε έναν ιστό που κάποιοι υφαίνουν στο παρασκήνιο.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0