Ο Ακίλε είναι γενικός διευθυντής μιας αλυσίδας ξενοδοχείων που ανήκουν στη γυναίκα και στον κουνιάδο του. Έχει γάμο, σπίτι και εξαιρετική δουλειά. Όλα θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει τον Ορφέο, ένα 23χρονο τεμπελόσκυλο! Ο Ακίλε θα κατηγορήσει τη μητέρα του Ορφέο για κλοπή και από εκείνη τη στιγμή ο νεαρός θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάρει εκδίκηση και να του καταστρέψει τη ζωή. Η ταινία του Κάρλο Βερντόνε απέσπασε 5 υποψηφιότητες στα βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο.
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, η Μίλι δέχεται μια δουλειά ως οικιακή βοηθός για τους πλούσιους Νίνα και Άντριου Γουίντσεστερ. Αλλά αυτό που ξεκινά ως μια ονειρεμένη δουλειά γρήγορα ξετυλίγεται σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0