Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας δολοφονείται από έναν βουλευτή όταν επιχειρεί να εκβιάσει τον ίδιο για θέματα διαφθοράς και δωροδοκίας. Ο δολοφόνος, ζητά από τον φίλο του Xavier να τον βοηθήσει, με τον τελευταίο ναβρίσκεται ξαφνικά ανάμεσα σε ένα παιχνίδι πολιτικής, διαφθοράς και μεγάλων συμφερόντων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, η Μίλι δέχεται μια δουλειά ως οικιακή βοηθός για τους πλούσιους Νίνα και Άντριου Γουίντσεστερ. Αλλά αυτό που ξεκινά ως μια ονειρεμένη δουλειά γρήγορα ξετυλίγεται σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
Στο Τόκιο το καλοκαίρι του 1987, η Φούκι, ένα ξεχωριστό και ευαίσθητο εντεκάχρονο κορίτσι προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα της. Καθώς η μητέρα της είναι απορροφημένη με τη δουλειά και την φροντίδα του συζύγου της, η Φούκι περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές παρατηρώντας και εξερευνώντας τον ενήλικο κόσμο γύρω της.
Ο Κάρολος Ντίκενς μαγεύει τον γιο του, Γουόλτερ, καθώς αφηγείται την πιο σπουδαία ιστορία που ειπώθηκε ποτέ – την ιστορία του Ιησού Χριστού. Αυτό που ξεκινά ως ένα παραμύθι για καληνύχτα, μετατρέπεται σε ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή. Μέσα από τη ζωντανή του φαντασία, o Γουόλτερ περπατά δίπλα στον Ιησού, μαθαίνοντας την πορεία του.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0