Ο Χάρι επιστρέφει για τον πέμπτο χρόνο των σπουδών του στο Χόγκουαρτς και ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των μάγων αντιμετωπίζει αρνητικά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Άρχοντα του Σκότους, Λόρδο Βόλντεμορτ, προτιμώντας να προσποιείται ότι ο Βόλντερμορτ δεν έχει επιστρέψει και θέτοντας την αξιοπιστία του Χάρι, υπό αμφισβήτηση. Χειρότερο όλων, ο Υπουργός Μαγείας Κορνήλιος Φατζ διορίζει στο Χόγκουαρτς μια καινούργια καθηγήτρια στο μάθημα της Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών, την "διπρόσωπη" καθηγήτρια Ντολόρες Άμπριτζ. Όμως το μάθημα της Ντολόρες Άμπριτζ, που έχει εγκρίνει το Υπουργείο, αφήνει τους νεαρούς μάγους απροετοίμαστους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τους ίδιους και ολόκληρη την κοινότητα των μάγων. Γι' αυτό, με την παρότρυνση του Ρον και της Ερμιόνης, ο Χάρι παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Οργανώνει μυστικές συναντήσεις με μια μικρή ομάδα μαθητών που αυτοαποκαλούνται "Ο Στρατός του Ντάμπλντορ" και τους διδάσκει πώς να αμύνονται ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, προετοιμάζοντας τους θαρραλέους νεαρούς μάγους για τη σημαντική μάχη που τους περιμένει.
Ένας αποτυχημένος σκηνοθέτης θέλει να βγάλει ένα βιβλίο φιλοσοφίας. Παρά τις αναποδιές και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζει, αυτός επιμένει στην προσπάθειά του.
Ο Σάτιλα και ο Ρεντά μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν πλαστά διαβατήρια και να φύγουν επιτέλους από την Αθήνα. Οταν ο Ρεντά χάνει τα χρήματά τους λόγω του επικίνδυνου εθισμού του στα ναρκωτικά, ο Σάτιλα καταστρώνει ένα ακραίο σχέδιο πριν να είναι πολύ αργά.
Τέσσερις άνθρωποι τηλεμεταφέρονται μέσω μαγικής πύλης σε ένα παράξενο κυβιστικό βασίλειο που ευημερεί μέσω της φαντασίας. Για να επιστρέψουν στον κόσμο μας, θα πρέπει να καταλάβουν τους κανόνες λειτουργίας του μέρους που βρέθηκαν.
Ο Τιμπό είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος διευθυντής ορχήστρας. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας, ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος και έχει έναν μικρότερο αδερφό στην επαρχία, τον Τζίμι , ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο ενός σχολείου και παίζει τρομπόνι στην τοπική φιλαρμονική ορχήστρα που αποτελεί το καμάρι και την ελπίδα μιας εργατικής κοινότητας που απειλείται από την ανεργία.
Ένας σεβαστός αλλά αυταρχικός δικαστής, ο Στέφαν Μόρτενσεν, παθαίνει εγκεφαλικό και εισάγεται σε έναν οίκο ευγηρίας, ανήμπορος και ευάλωτος. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ντέιβ Κρίλι, έναν ψυχοπαθή τρόφιμο που τρομοκρατεί κρυφά τους υπόλοιπους με μια σαδιστική κούκλα.
Πρωταγωνιστούν: Μία Τάρια, Πασκάλ Καν, Nίαμ Μορίαρτι
Οι δύο αδελφές Τζουλάι και Σεπτέμπερ είναι αχώριστες, παρόλο που είναι πολύ διαφορετικές. Η Σεπτέμπερ είναι προστατευτική και επιφυλακτική απέναντι στους άλλους, ενώ η Τζουλάι είναι ανοιχτή και διακατέχεται από περιέργεια για τον κόσμο. Η δυναμική μεταξύ τους είναι πηγή ανησυχίας για τη μητέρα τους, η οποία τις μεγαλώνει μόνη της και δεν ξέρει πώς να τις διαχειριστεί.
Η Γκρέις είναι μια μοναχική γυναίκα που αγαπάει τα βιβλία, συλλέγει σαλιγκάρια και αντιμετωπίζει μια σειρά από ατυχίες όταν χωρίζεται από τον δίδυμο αδελφό της. Παρά τις δυσκολίες της, βρίσκει ξανά ελπίδα όταν αρχίζει μια φιλία με μια εκκεντρική ηλικιωμένη γυναίκα.
Όταν απαγάγουν την κοπέλα των ονείρων του, ο Νέιτ, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, μετατρέπει τη σπάνια αδυναμία του να νιώσει πόνο στη δύναμη που θα τον βοηθήσει να την πάρει πίσω.
Ένας ξαφνικός πυροβολισμός καταστρέφει το όνειρο δύο ερωτευμένων τη μέρα του γάμου τους. Η μοίρα του Ορφέα και της Ευρυδίκης είναι σκληρή: τη μέρα που ήθελαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους, η ψυχή της Ευρυδίκης παίρνει τον δρόμο για τον κάτω κόσμο.
Ένας κλέφτης αυτοκινήτων επιχειρεί να κλέψει το όχημα λάθος ανθρώπου. Σύντομα βρίσκεται κλειδωμένος εντός του οχήματος και αναγκασμένος να δώσει μάχη για τη ζωή του.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0