Ο Χάρι επιστρέφει για τον πέμπτο χρόνο των σπουδών του στο Χόγκουαρτς και ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των μάγων αντιμετωπίζει αρνητικά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Άρχοντα του Σκότους, Λόρδο Βόλντεμορτ, προτιμώντας να προσποιείται ότι ο Βόλντερμορτ δεν έχει επιστρέψει και θέτοντας την αξιοπιστία του Χάρι, υπό αμφισβήτηση. Χειρότερο όλων, ο Υπουργός Μαγείας Κορνήλιος Φατζ διορίζει στο Χόγκουαρτς μια καινούργια καθηγήτρια στο μάθημα της Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών, την "διπρόσωπη" καθηγήτρια Ντολόρες Άμπριτζ. Όμως το μάθημα της Ντολόρες Άμπριτζ, που έχει εγκρίνει το Υπουργείο, αφήνει τους νεαρούς μάγους απροετοίμαστους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τους ίδιους και ολόκληρη την κοινότητα των μάγων. Γι' αυτό, με την παρότρυνση του Ρον και της Ερμιόνης, ο Χάρι παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Οργανώνει μυστικές συναντήσεις με μια μικρή ομάδα μαθητών που αυτοαποκαλούνται "Ο Στρατός του Ντάμπλντορ" και τους διδάσκει πώς να αμύνονται ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, προετοιμάζοντας τους θαρραλέους νεαρούς μάγους για τη σημαντική μάχη που τους περιμένει.
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, η Μίλι δέχεται μια δουλειά ως οικιακή βοηθός για τους πλούσιους Νίνα και Άντριου Γουίντσεστερ. Αλλά αυτό που ξεκινά ως μια ονειρεμένη δουλειά γρήγορα ξετυλίγεται σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0