Κινηματογραφική μεταφορά του εξαιρετικά δημοφιλούς αμερικανικού σίριαλ της δεκαετίας του '50, με ήρωες τρία σκιουράκια με τσιριχτές φωνούλες, που κάνουν τη ζωή δύσκολη σε έναν στιχουργό, αλλά με τις ερμηνείες τους γίνονται πρώτες φίρμες στη δισκογραφία. Συνδυασμός live και κινουμένων σχεδίων.
Μια παθιασμένη και ταραχώδης ιστορία αγάπης, με φόντο τους βαλτότοπους του Γιόρκσαϊρ, που εξερευνά την έντονη και καταστροφική σχέση μεταξύ του Χίθκλιφ και της Κάθριν Έρνσοου, των οποίων το απαγορευμένο πάθος μετατρέπεται από ρομαντικό σε μεθυστικό, σε ένα επικό αφήγημα πόθου, έρωτα και τρέλας.
Ένας κλέφτης που μένει συστηματικά ασύλληπτος, σχεδιάζει την τελευταία μεγάλη ληστεία της καριέρας του, όταν η πορεία του ενώνεται με μια απογοητευμένη ασφαλίστρια και έναν κλέφτη ανησυχητικές μεθόδους.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0