Παράλογος Άνθρωπος

Από αύριο Πέμπτη υποδεχόμαστε τη νέα ταινία του αγαπημένου μας Γούντι Άλεν

LIFOTEAM 26.8.2015 | 12:57

Έφτασε η ώρα του Γούντι Άλεν. Ο Νεοϋορκέζος δημιουργός, πιστός στο καθιερωμένο μας καλοκαιρινό ραντεβού, επιστρέφει με το πιο δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο, τους Χοακίν Φίνιξ και Έμμα Στόουν και μια πικάντικη και γεμάτη ανατροπές και φιλοσοφικές αναζητήσεις κινηματογραφική ιστορία.

 

Ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας (Χοακίν Φίνιξ) έχει πιάσει πάτο, ανήμπορος να βρει νόημα ή χαρά στη ζωή. Νιώθει ότι όλα όσα δοκίμασε να κάνει, από πολιτικό ακτιβισμό ως τα μαθήματά του, δεν κάνουν τελικά καμία διαφορά και έχει βυθιστεί σε μια αδιέξοδη υπαρξιακή απελπισία.

 

Παράλογος Άνθρωπος

 

Η ψυχολογία του δεν αλλάζει ούτε μετά την άφιξή του σε ένα μικρό πανεπιστήμιο, όπου συναντά την Ρίτα Ρίτσαρντς (Πάρκερ Πόουζι), μια μοναχική καθηγήτρια που θέλει να ξεφύγει από τον δυστυχισμένο γάμο της, και την Τζιλ Πόλαρντ (Έμμα Στόουν), την καλύτερη φοιτήτριά του που εξελίσσεται σε στενή του φίλη. Παρόλο που η Τζιλ αγαπά τον φίλο της, βρίσκει την βασανισμένη, καλλιτεχνική προσωπικότητα του Έιμπ ακαταμάχητη και όσο τα σημάδια της ψυχικής του ανισορροπίας πληθαίνουν, τόσο εκείνη βυθίζεται στην ακαταμάχητη και απύθμενη γοητεία του.

 

Παράλογος Άνθρωπος

 

Παράλογος Άνθρωπος

 

Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν τελειώνει με ερωτικά μπερδέματα, πάθος, έρωτα, σασπένς και μπόλικο χιούμορ με την υπογραφή του αξεπέραστου
Γούντι Άλεν.

 

Όλα αλλάζουν όταν ο Έιμπ και η Τζιλ ακούν κατά τύχη την συζήτηση ενός αγνώστου και ο Έιμπ παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση που τον απελευθερώνει και του δίνει μια νέα, ορμητική διάθεση για ζωή. Η απόφασή του όμως, θα αλλάξει τη ζωή του ίδιου, της Τζιλ και της Ρίτα για πάντα.

 

Παράλογος Άνθρωπος

 

Παράλογος Άνθρωπος

 

Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν τελειώνει με ερωτικά μπερδέματα, πάθος, έρωτα, σασπένς και μπόλικο χιούμορ με την υπογραφή του αξεπέραστου Γούντι Άλεν.

 

Από την Πέμπτη 27 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

 

Δείτε το τρέιλερ: