Σινεμά με Θέα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 5 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά δέκα ταινίες. Οι τρεις από αυτές προβλήθηκαν στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος του online 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

The LiFO team, 16.6.2021 | 08:49

Ήρθε ξανά ο καιρός να δούμε όλοι μαζί υπέροχες ταινίες και να περάσουμε μαγικές βραδιές στο πιο αγαπημένο θερινό σινεμά της Θεσσαλονίκης, το Σινεμά με Θέα! Ήρθε ξανά ο καιρός να πάρουμε βαθιές ανάσες και να ζήσουμε ξανά τις κινηματογραφικές αποδράσεις, που τις έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη.

 

Το καλύτερο θερινό σινεμά στήνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

 

Το «Σινεμά με Θέα» ο θερινός κινηματογράφος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και έγινε στέκι για τους σινεφίλ της πόλης, είναι η πιο δροσερή και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, από τις 5 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά δέκα ταινίες. Οι τρεις από αυτές προβλήθηκαν στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος του online 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τα φιλμ: Πρόστιμο του Φωκίωνος Μπόγρη, Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη και Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ του Δημήτρη Μπαβέλλα.  Επίσης προβάλλονται τέσσερις ταινίες πρόσφατης παραγωγής που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό: Μια νύχτα μαγική του Christophe Honoré, Αδέρφια σε σύγκρουση του Jeremy Sims, Ιδρώτας του Magnus von Horn, και Μυστικός Πράκτορας του Maite Alberdi. Τέλος, στο πρόγραμμα του Σινεμά με Θέα περιλαμβάνεται και μια μικρή επιλογή του προγράμματος του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Πρόκειται για τις ταινίες: Θαλασσοθεραπεία του Guillaume Nicloux, Διαγραφή Ιστορικού των Benoît Delépine και Gustave Kervern και Τα αρώματα του Grégory Magne.

 

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν.*

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 (21:30)

5-6-7 Ιουλίου: Μια νύχτα μαγική

 

12 Ιουλίου: Θαλασσοθεραπεία

 

13 Ιουλίου: Διαγραφή ιστορικού

 

14 Ιουλίου: Τα αρώματα

 

19-20-21 Ιουλίου: Αδέλφια σε σύγκρουση

 

26-27-28 Ιουλίου: Το πρόστιμο

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021 (21:00)

23-24-25 Αυγούστου: Digger

 

30-31 Αυγούστου – 01 Σεπτεμβρίου: Ιδρώτας

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021 (21:00)

6-7-8 Σεπτεμβρίου: Μυστικός πράκτορας

 

13-14-15 Σεπτεμβρίου: Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ  

 

INFO

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – οροφή του κτιρίου Μ2

 

Τιμές εισιτηρίων: 5€ (γενική είσοδος), 4€ (μειωμένο)

 

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr.

 

Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» (6ος όροφος κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

Οδηγός Σινεμά