Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές του 50 Shades of Grey

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ 3.9.2013 | 12:39

 

Εδώ και μήνες η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου από τα μπεστ σέλερ της Ε.Λ. Τζέιμς, 50 Αποχρώσεις του Γκρι, απασχολεί τον κόσμο του σινεμά. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι των Αναστάζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι αποτέλεσαν αντικείμενο του πόθου για πάρα πολλούς ηθοποιούς, ενώ χολιγουντιανοί σταρ πρώτου μεγέθους, όπως η Έμα Γουότσον, ο Χένρι Κάβιλ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, είχαν εμπλακεί κατά καιρούς σε φήμες σχετικές με τη συμμετοχή τους. Η σκηνοθετική καρέκλα δόθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Σαμ-Τέιλορ Γουντ.

 

Τελικά, χθες η συγγραφέας του μυθιστορήματος που έχει αποκτήσει τεράστιο φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι οι -προς το παρόν- σχετικά άσημοι Ντακότα Τζόνσον και Τσάρλι Χάναμ.

 

Η Ντακότα είναι η 23χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον και έχει εργαστεί ως μοντέλο και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε νεανικές ταινίες όπως τα Beastly, 21 Jump Street και The Five-Year Engagement, ενώ είχε και ένα μικρό ρόλο στο The Social Network του Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο 33χρονος Τσάρλι έγινε γνωστός στην τηλεοπτική σειρά Queer As Folk, έχει βασικό ρόλο από το 2008 μέχρι σήμερα στο επιτυχημένο Sons of Anarchy, ενώ έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως τα Cold Mountain, Children of Men και το επερχόμενο Pacific Rim

 

Η ταινία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα και η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στην Αμερική είναι η 1η Αυγούστου 2014.

 

Το στόρι λίγο πολύ γνωστό. Μία κίνκι ερωτική ιστορία με δόσεις μπόλικου σαδομαζοχισμού ανάμεσα σε μία αθώα φοιτήτρια και έναν νεαρό μεγιστάνα. Το πρώτο βιβλίο ακολουθήθηκε από δύο συνέχειες, τα 50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι και 50 Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση, που θα πάρουν και αυτά σιγά σιγά το δρόμο τους για τη μεγάλη οθόνη. Τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε 50 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια αντίτυπα.