ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΚΡΙΤΙΚΗ

Το Μίσος (ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ)

La haine

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δραματική
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 1995
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γαλλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Ιμπέρ Κουντέ, Σαϊντ Ταγκμαουί, Μπενουά Μαζιμέλ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ TRAILER ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ TRAILER ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
Τρεις νεαροί μετανάστες θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για το φίλο τους που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Περιφερόμενοι άσκοπα στις φτωχογειτονιές του Παρισιού με ένα κλεμμένο περίστροφο στα χέρια τους θα ζήσουν ένα συνταρακτικό 24ωρο, προσπαθώντας να πείσουν όσους δεν τους σέβονται ότι θα πρέπει να τους φοβούνται.

Mε δαιμονιώδη κι εμπνευσμένη σκηνοθεσία, που εναλλάσσει πλάνα αισθητικής τελειότητας και βρόμικες σκηνές του δρόμου, παρακολουθώντας ασπρόμαυρα, εν βρασμώ και εν ψυχρώ, τα εκρηκτικά παρισινά προάστια, τις αδιέξοδες ανησυχίες των νέων κατοίκων τους, τις συγκρούσεις με την αστυνομία στα γκέτο, την καθημερινότητα, τις δοσοληψίες τους, με φόντο τη μουσική ραπ των '90s. Προφητικό, μοντέρνο, πολύπλοκο, δυναμικό, διαυγές, κλασικό.

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ TRAILER ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ
Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ AYTH ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ
 
 
 
 
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολύδροσο

Σινεφίλ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Κόκκαλη, Βίκυ Καγιά, Έλσα Ζάρρη
Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, την μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μερες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων
Kingdom of the Planet of the Apes

Φαντασίας 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Γουες Μπολ
Πρωταγωνιστούν: Όουεν Τιγκ, Φρέγια Άλαν, Κέβιν Ντουράντ, Γουίλιαμ Μέισι
Xρόνια μετά τη βασιλεία του Σίζαρ οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους, ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν.

Στον Ιστό του Τρόμου
Infested

Τρόμου 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Βανιτσέκ
Πρωταγωνιστούν: Τεό Κρίστιν, Σοφία Λεσάφρ, Ζερόμ Νιλ
Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος. Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου.
LIFO

Σούπερ Μάγκι
Combat Wombat 2

Animation 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ρικάρντ Κουσό, Τάνια Βίνσεντ
Όταν μια σατανική ιδιοφυΐα απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια εικονική πραγματικότητα, η Μάγκι και η ομάδα της αναλαμβάνουν δράση.
LIFO

Zωντανό Πνεύμα
Alma Viva

Δραματική 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Κριστέλ Άλβες
Πρωταγωνιστούν: Λούα Μισέλ, Άννα Παντράο, Ζακλίν Κοράντο
H Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Ξαφνικά πεθαίνει η γιαγιά της. Ενώ οι ενήλικες αλληλοκατηγορούνται στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης, που θεωρούνταν μάγισσα.

Club Zero

Σινεφίλ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χάουζνερ
Πρωταγωνιστούν: Μία Βασικόουσκα, Σιντς Μπάμπετ Νούντσεν, Ματιέ Ντεμί
Σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, μια νεαρή δασκάλα αναλαμβάνει να αλλάξει προς το καλύτερο τις διατροφικές συνήθειες των μαθητών με ένα πρωτοποριακό σεμινάριο «ενσυνείδητης διατροφής». Καθώς οι τακτικές της γίνονται ολοένα και πιο ακραίες, με αποτέλεσμα οι απόψεις της να θυμίζουν πλέον περισσότερο αρχηγό αίρεσης παρά έγκριτη διατροφολόγο, η υγεία των παιδιών αρχίζει να κλονίζεται επικίνδυνα με απρόβλεπτες συνέπειες.

O Kασκαντέρ
The Fall Guy

Δράσης 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμιλι Μπλαντ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον
Έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, ένας κασκαντέρ πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.
LIFO

Xωρίς Οξυγόνο
Breathe

Θρίλερ 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Στεφόν Μπριστόλ
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Τζένιφερ Χάντσον, Σαμ Γουόρθινγκτον
Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δυο άγνωστοι φτάνουν ψάχνοντας απελπισμένα να βρουν ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα
The Garfield Movie

Animation 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Mαρκ Ντίνταλ
O Γκάρφιλντ, ο γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια, πρόκειται να ζήσει μια απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού όταν συναντά αναπάντεχα τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του.

Οι Αντίπαλοι
Challengers

Ερωτική 2124 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Πρωταγωνιστούν: Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ, Μάικ Φάιστ
Mια πρώην σταρ του τένις και νυν προπονήτρια είναι παντρεμένη με πρωταθλητή, ο οποίος περνά κακό σερί. Σύντομα ο σύζυγός της θα έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην καλύτερο του φίλο και πρώην σύντροφό της.
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ