Good Business Directory 6 Η νέα γενιά μικρών concept χώρων στις γειτονιές της Αθήνας ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Lifo Videos Αργυρώ Κουτσού: «Δεν είναι μόνο οι κουζίνες ανδροκρατούμενες, όλος ο κόσμος είναι» H ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΥΤΣΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΗ LIFO
20:31 Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων
17:16 Απεργίες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Πού αναμένονται προβλήματα στις μετακινήσεις τα Χριστούγεννα
ΕΛΛΑΔΑ Ελλάδα Κακοκαιρία στην Αττική: Σε ποιες περιοχές συνιστάται προσοχή τις επόμενες ώρες Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες ενδέχεται να συνεχιστούν κατά διαστήματα έως αργά το βράδυ - Η πρόγνωση για τα Χριστούγεννα 24.12.2025
ΔΙΕΘΝΗΔιεθνή Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων
ΔΙΕΘΝΗΔιεθνή Γιατί έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες Παλαιστίνιοι ενώ ισχύει εκεχειρία στη Γάζα;Ρεπορτάζ των New York Times για την κατάσταση στο έδαφος στη Γάζα και τις απώλειες εκατοντάδων αμάχων 24.12.2025
ΔΙΕΘΝΗ Διεθνή Μία σύντομη χριστουγεννιάτικη εκεχειρία που «σώπασε» για λίγο τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο Αποφάσεις άνωθεν έβαλαν τέλος στην σύντομη ειρηνική συνύπαρξη των στρατιωτών 24.12.2025
ΔΙΕΘΝΗ Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο σε πρώην επίτροπο της ΕΕ για «λογοκρισία» στα social media 24.12.2025
Διεθνή Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων Η Μαρία Παππά, 42 ετών, ήταν στο πλήρωμα του ιδιωτικού τζετ που συνετρίβη στην Τουρκία - Δύο μήνες πριν είχε χάσει και τη μητέρα της
Διεθνή Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων 20:31
Διεθνή Συρία μετά τον Άσαντ: Οι φυλακές άδειασαν και «ξαναγεμίζουν» με καταγγελίες για βασανιστήρια 17:57
Διεθνή Απεργίες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Πού αναμένονται προβλήματα στις μετακινήσεις τα Χριστούγεννα 17:16
Διεθνή Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο σε πρώην επίτροπο της ΕΕ για «λογοκρισία» στα social media 16:45
Διεθνή Πορτογαλία: 13χρονος δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του, σύμφωνα με τις αρχές 16:15
Διεθνή Ερντογάν για τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ: «Δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά θόρυβος τενεκέ» 15:32
Ελλάδα Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Πορροΐων - Εκδόθηκε Silver Alert 14:43
Πολιτισμός Ο γιος του Τζον Λένον, Σον, ανησυχεί ότι οι νεότερες γενιές ξεχνούν τους Beatles και τον πατέρα του 14:16
ΔΙΕΘΝΗ Απεργίες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Πού αναμένονται προβλήματα στις μετακινήσεις τα Χριστούγεννα
Lifo Videos Αργυρώ Κουτσού: «Δεν είναι μόνο οι κουζίνες ανδροκρατούμενες, όλος ο κόσμος είναι» Μια μαγείρισσα μιλά για τη σκληρότητα της κουζίνας, τη χαρά που ξεπερνά την κούραση, την ηθική στο φαγητό που επιβάλλει να μην πετιέται τίποτα και για το ότι το πρόβλημα δεν είναι αν τρως κρέας ή όχι αλλά πώς παράγεται αυτό που τρως.
ΣΧΕΣΕΙΣ O Αλέξανδρος Κατρανάς μοιράζει κάρτες για να μη μείνει κανείς μόνος Ο 67χρονος φαρμακοποιός, που ξεκίνησε μοιράζοντας μικρές κάρτες, επιχειρεί να φτιάξει μια κοινότητα συντροφικότητας.
ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ Αφήνοντας το 2025, έναν σκληρόκαρδο χρόνο Ακόμα και για όσους κράτησαν αποστάσεις από την πολιτική επικαιρότητα, το 2025 ήταν χρόνος με πολύ μεγάλες και εξοργιστικές τραγωδίες.
TV & MEDIA Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Πώς είναι ο εγγονός της «Ζουμπουλίας» σήμερα - Εμφανίστηκε στο reunion
TV & MEDIA Παρά Πέντε: Το παράπονο του «πρωθυπουργού» της σειράς Άρη Παυρινού και η απάντηση Καπουτζίδη
ΟΘΟΝΕΣ Δέκα αξέχαστες σειρές του 2025 «Task», «Dying for Sex» και «Pluribus» ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων, σε μια γεμάτη τηλεοπτική χρονιά.
ΜΟΥΣΙΚΗ Γιώργος Κοινούσης: 50 χρόνια από το «Αστεία και Σοβαρά», τον δίσκο με τα καλύτερα τραγούδια του Κυκλοφόρησε το 1975 και περιείχε, ανάμεσα σε άλλα, τη μεγάλη επιτυχία «Αμερική».
ΤΟ ΠΙΣΩ ΡΑΦΙ Έλενα Χουζούρη: «Δεν ξεχάσαμε απλώς την ταυτότητά μας, την κλοτσήσαμε» Στο μυθιστόρημά της «Δυο φορές αθώα» η συγγραφέας θέτει το ερώτημα «τι σημαίνει πια πατρίδα».
Ταξίδια 48 ώρες στα Τρίκαλα Κορινθίας Στους τρεις οικισμούς των Τρικάλων Κορινθίας επισκεπτόμαστε αρχοντικά, κάνουμε σκι στο Χιονοδρομικό στη Ζήρεια και ξεδιψάμε με το «χορταστικό» νερό της περιοχής.
Good Business Directory 6 Η νέα γενιά μικρών concept χώρων στις γειτονιές της Αθήνας Πώς μια ήσυχη επανάσταση αλλάζει τον χάρτη της πόλης.
It's Viral Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/12/2025) Η σαφής επικοινωνία θα βοηθήσει στη διατήρηση της αγάπης σε καλό δρόμο.
Μόδα & Στυλ Alaia ή Versace; Ποιος θα κερδίσει τον Pieter Mulier; Ένα κομψό θρίλερ εξελίσσεται μεταξύ των ομίλων Prada και Richemont, ενώ φημολογείται ότι νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στον Versace θα είναι ο Pieter Mulier.
ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ήμουν αυτός που μάζεψε τη σπασμένη χορδή της κιθάρας του Kurt Cobain Ο Μ. Hulot θυμάται μια ιστορική βραδιά στο Astoria του Λονδίνου το 1989, λίγο πριν οι Nirvana γίνουν το πιο μεγάλο συγκρότημα του κόσμου.
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ Χριστίνα Λεϊμονή: «Όταν η κόρη μου είχε νοσηλευτεί, έπρεπε να εξηγώ ότι έχει δύο μητέρες» Η Διευθύντρια Marketing & Operations της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας και περήφανο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας μιλά για τη ζωή, την καριέρα, το coming out της και για όλα όσα της στερεί η Ελλάδα από την ομόφυλη οικογένειά της.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ «Η Chryssa συνέδεσε την αρχαία μορφή και απλότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία» Με αφορμή τη δωρεά του αρχείου της στο ΕΜΣΤ, μέσα από πλήθος τεκμηρίων και σημειώσεων, ξαναδιαβάζουμε το έργο μιας σπουδαίας καλλιτέχνιδας της πρωτοπορίας και αναζητάμε εκ νέου την προσωπικότητά της.
ΜΟΔΑ & ΣΤΥΛ Γρηγόρης Πυρπύλης: «Στην επαρχία, αν ήθελες να ασχοληθείς με τη μόδα, δεχόσουν σίγουρα bullying»
ΔΙΕΘΝΗ Συρία μετά τον Άσαντ: Οι φυλακές άδειασαν και «ξαναγεμίζουν» με καταγγελίες για βασανιστήρια Οι συλλήψεις και οι θάνατοι σε φυλακές στη Συρία συνεχίζονται - Τι έδειξε μεγάλη έρευνα του Reuters
ΔΙΕΘΝΗ Τι σημαίνει για τον Τραμπ και το κίνημα MAGA η δημοσίευση των αρχείων του Έπσταϊν; Εντός του «κύκλου» των υποστηρικτών του MAGA φαίνεται να ξεδιπλώνεται μία σοβαρή κρίση
ΔΙΕΘΝΗ Βραζιλία: Γιατί οι υποστηρικτές του Μπολσονάρου μποϊκοτάρουν τις σαγιονάρες Havaianas; Λέγεται ότι την πρώτη ημέρα του μποϊκοτάζ, η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας μειώθηκε κατά περίπου 23-24 εκατ. ευρώ
Χριστούγεννα 1993: Ο Μαζωνάκης μετά το πρώτο του άλμπουμ, σε κανάλι της Πάτρας μας δείχνει ότι από τότε ήξερε τι ήθελε
ΓΕΥΣΗ Τι κρασί θα πιούμε τις γιορτές; Ροζέ, λευκό ή κόκκινο, αφρώδες ή μη: Ο Δημήτρης Κούμανης προτείνει 7 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα με εορταστική διάθεση.
ΓΕΥΣΗ Φαΐ να σε ζεστάνει τώρα με τα κρύα! Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
ΓΕΥΣΗ 5+1 μέρη με λαχταριστή πάστα φλόρα Έξι σημεία που φτιάχνουν καθημερινά την πιο βουτυρένια και διαχρονική τάρτα της πόλης.
Lifo Picks Το loft στο Μανχάταν που δεν άρεσε ποτέ στη Φραν Λίμποβιτς Ο Mαρκ Μπάλετ προσκαλεί τη φίλη του Λίμποβιτς στο loft του στην περιοχή NoΗo του Μανχάταν, όπου συζητούν για τη διακόσμηση αλλά και τη φιλία τους.
GOOD LIVING «Έχεις τραπεζική κάρτα; Έχεις εισιτήριο!»: To Tap2ride άλλαξε τις καθημερινές διαδρομές 23.12.2025
GOOD LIVING New year, new gadget: Υποδέξου τη νέα χρονιά με μια ολοκαίνουρια συσκευή Samsung 24.12.2025
GOOD LIVING Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών 24.12.2025
GOOD LIVING Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting 24.12.2025
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΕΛΛΑΔΑ Ελλάδα Γιώργος Μαζωνάκης: «Πρέπει να επιστρέψεις τα χρήματα» - Τα μηνύματα που του έστελνε ο επιχειρηματίας
TV & MEDIA TV & Media Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Πώς είναι ο εγγονός της «Ζουμπουλίας» σήμερα - Εμφανίστηκε στο reunion
ΔΙΕΘΝΗ Διεθνή Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αναφορές για Ελληνίδα αεροσυνοδό ανάμεσα στους νεκρούς
ΤECH & SCIENCE Τech & Science Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία: Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS
ΕΛΛΑΔΑ Ελλάδα Με «υπεργρίπη» το 50% των περιστατικών στο Παίδων - Τα συμπτώματα και πώς το αντιμετωπίζουμε
MARKET NEWS Market news «Πώς θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα;»: To βίντεο του ΑΔΜΗΕ για τις φετινές γιορτές
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Επιχειρείν Οι 26 κορυφαίοι Ασφαλιστές που ξεχώρισαν στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης»
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Επιχειρείν Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης πιστοποιήθηκε με Joint Commission International (JCI)