Βρισκόμαστε 300 χρόνια μετά. Ο άνθρωπος έχει σχεδόν καταστρέψει τον κόσμο. Τέσσερις γιγαντιαίες πολυεθνικές έχουν βεβηλώσει την Γη για δεκαετίες με πολέμους και μολύνσεις. Όμως το χειρότερο δεν έχει ακόμη συμβεί. Καθώς οι πολυεθνικές στραγγίζουν την τελευταία σταγόνα πλούτου από την μισοπεθαμένη Γη, αθέλητα ανοίγουν την πύλη σε ένα μαζικό χείμαρρο Κακού από τον Κάτω Κόσμο - μια δαιμονική στρατιά ΝεκροΜεταλλαγμένων που σκοπεύει να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα. Μία άριστη ομάδα με τους καλύτερους στρατιώτες από τους στρατούς των πολυεθνικών οργανώνεται για να σκοτώσει όλους τους Μεταλλαγμένους.
Ο Μπιουνγκ-Γκου είναι πεπεισμένος ότι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας εξωγήινης εισβολής. Γι’ αυτό ξέρει καλά ότι αν δεν βρει έναν εξωγήινο πριν από την ολική σεληνιακή έκλειψη, η Γη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόλυτη καταστροφή. Έτσι, απάγει τον πιο λογικό ύποπτο: τον πρόεδρο και CEO μιας εταιρείας χημικών.
Στη μεταπολεμική Γερμανία, ένας Αμερικανός ψυχίατρος πρέπει να καθορίσει αν οι Ναζί κρατούμενοι είναι σε θέση να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια περίπλοκη διανοητική και ηθική μάχη με τον Χέρμαν Γκέρινγκ, το δεξί χέρι του Χίτλερ.
H Έντα αγωνίζεται για το όνειρό της να διαγωνιστεί στο Γκραν Πρι και αρπάζει την ευκαιρία, όταν της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει μεταμφιεσμένη στο είδωλό της, τον Εντ.
Η Κρίστι Μάρτιν δεν είχε ποτέ φανταστεί μια ζωή πέρα από τις ρίζες της στη μικρή πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια μέχρι που ανακάλυψε πως έχει ένα μοναδικό ταλέντο: να ρίχνει γροθιές. Με οδηγό το πείσμα, την αποφασιστικότητα και μια δυνατή επιθυμία για νίκη, ρίχνεται στον κόσμο της επαγγελματικής πυγμαχίας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή, μάνατζερ και αργότερα συζύγου της Τζιμ.
Οι βιντεοκλήσεις μεταξύ της Ιρανής σκηνοθέτιδας και της πεισματικά αισιόδοξης νεαρής Παλαιστίνιας φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα, λειτουργούν ως μια δυνατή ψηφιακή γραμμή ζωής και σύνδεσης με την πραγματικότητα του πολέμου, της αντίστασης και της επιβίωσης.
Ο Θωμάς Αλεξόπουλος, ένας μεσήλικας επιχειρηματίας, πνίγεται στα λάθη και στις επιπολαιότητές του. Όταν η κόντρα του με τον τοκογλύφο της περιοχής πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, και με τον χρόνο για να σώσει το οικογενειακό του σπίτι να τελειώνει, ωθείται στα άκρα.
Ένας μεσήλικας ταξιδεύει στο δάσος για να συναντήσει τον ερημίτη αδερφό του, με τον οποίο παραμένουν χρόνια αποξενωμένοι. Το μυστηριώδες και πολύπλοκο παρελθόν τους έρχεται στην επιφάνεια.
Σε μια κοινωνία του μέλλοντος, «Ο Άτρωτος» είναι το τηλεοπτικό σόου με την υψηλότερη τηλεθέαση , ένας διαγωνισμός όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιβιώσουν 30 ημέρες ενώ τους κυνηγούν επαγγελματίες δολοφόνοι, με κάθε τους κίνηση να μεταδίδεται σε ένα αιμοδιψές κοινό και κάθε μέρα επιβίωσης να φέρνει μεγαλύτερη χρηματική αμοιβή. Απεγνωσμένος να σώσει την άρρωστη κόρη του, ο εργάτης Μπεν Ρίτσαρνς πείθεται από τον γοητευτικό αλλά αδίστακτο παραγωγό της εκπομπής να συμμετάσχει στο παιχνίδι ως έσχατη λύση.
Ένας άνδρας που έχει παγιδευτεί σε έναν ατελείωτο και άγονο διάδρομο του μετρό ξεκινά να βρει την Έξοδο 8. Οι κανόνες της αποστολής του είναι απλοί: να μην παραβλέψει τίποτα που να ξεφεύγει από το συνηθισμένο. Αν ανακαλύψει μια ανωμαλία, θα πρέπει να γυρίσει αμέσως πίσω. Αν δεν ανακαλύψει τίποτα, συνεχίζει.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0