Το πειραγμένο ταξί και ο τρελός οδηγός του επιστρέφουν δριμύτεροι. Ένας διάσημος Βέλγος κακοποιός το σκάει από το αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας, μέσα από τα χέρια του αστυνομικού Εμιλιέν, φίλου του Ντανιέλ. Ο Εμιλιέν μπαίνει σε διαθεσιμότητα. Για καλή του τύχη, όμως, το ταξί που μετέφερε τον κακοποιό από το αστυνομικό τμήμα είναι του Ντανιέλ. Χωρίς να το γνωρίζει εκείνη τη στιγμή, ο Ντανιέλ ενημερώνει τον Εμιλιέν για το πού βρίσκεται ο εγκληματίας. Σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν, σε μια κωμωδία που συνεχίζει στο ξέφρενο ύφος των προηγουμένων "Ταξί".
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, η Μίλι δέχεται μια δουλειά ως οικιακή βοηθός για τους πλούσιους Νίνα και Άντριου Γουίντσεστερ. Αλλά αυτό που ξεκινά ως μια ονειρεμένη δουλειά γρήγορα ξετυλίγεται σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0