Ο στρατιώτης Κόλτερ Στίβενς ξυπνά μέσα σε ένα επιβατικό τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Τώρα βρίσκεται ουσιαστικά στο σώμα κάποιου άλλου, ζώντας μια ξένη ζωή. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τούς σκοτώνει όλους. Η ιστορία, όμως, δεν τελειώνει εδώ για τον Στίβενς, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν από την έκρηξη, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.
Μια παθιασμένη και ταραχώδης ιστορία αγάπης, με φόντο τους βαλτότοπους του Γιόρκσαϊρ, που εξερευνά την έντονη και καταστροφική σχέση μεταξύ του Χίθκλιφ και της Κάθριν Έρνσοου, των οποίων το απαγορευμένο πάθος μετατρέπεται από ρομαντικό σε μεθυστικό, σε ένα επικό αφήγημα πόθου, έρωτα και τρέλας.
Ένας κλέφτης που μένει συστηματικά ασύλληπτος, σχεδιάζει την τελευταία μεγάλη ληστεία της καριέρας του, όταν η πορεία του ενώνεται με μια απογοητευμένη ασφαλίστρια και έναν κλέφτη ανησυχητικές μεθόδους.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0