Πόσο καλά ξέρετε τα ζώα σας; Τρέιλερ για το «Secret Life of Pets 2»

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει πως τα σημερινά κατοικίδια των μεγαλουπόλεων έχουν και αυτά τα ψυχολογικά θέματά τους.

Πριν από δύο χρόνια, μια απλή ιδέα και ουσιαστικά παραλλαγή του Toy Story, γέννησε ένα από τα πιο αστεία animation των τελευταίων χρόνων.

 

Το Secret Life of Pets (κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ως Μπάτε Σκύλοι Αλέστε) μεταμόρφωνε τα κατοικίδια της Νέας Υόρκης σε μικρούς κατεργάρηδες, που στήνουν δικά τους πάρτι τις ώρες που τα αφεντικά τους βρίσκονται εκτός σπιτιού.

 

Δημιουργώντας χαρακτήρες που μπορούν εύκολα να πρωταγωνιστήσουν σε νέες ιστορίες, οι υπεύθυνοι της Illumination (εταιρίας που μας σύστησε αυτή τη δεκαετία τα Minions) ξαναφέρνουν τον Max, τον Duke, την Gidget και την υπόλοιπη παρέα σε μια ιστορία που από το πρώτο τρέιλερ δείχνει πως τα σημερινά κατοικίδια των μεγαλουπόλεων έχουν και αυτά τα ψυχολογικά θέματά τους.

 

Σε μια σημαντική λεπτομέρεια, ο Louis C.K., η φωνή του σκύλου Max στην πρώτη ταινία, απολύθηκε το καλοκαίρι μετά τις πολλαπλές κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Την θέση του πήρε ο Πάτον Όσβαλτ, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Χάρισον Φορντ θα δώσει τη φωνή του σε έναν animated χαρακτήρα.

 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.

 

 
Οδηγός Σινεμά