Οι παραλίες της Κεφαλλονιάς μετατρέπονται σε θερινά σινεμά για το φετινό SeaNema Open Air Film Festival

Νέος ανεξάρτητος κινηματογράφος, διαχρονικά αριστουργήματα και ειδικά αφιερώματα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του νησιού

LIFOTEAM 23.5.2017 | 12:55

 

Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στο νησί της Κεφαλλονιάς φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του ανεξάρτητου κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από 31 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου 2017 μετατρέποντας και φέτος τις παραλίες του νησιού σε θερινά σινεμά.

 

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, το SeaNema στηρίζει τους νέους Έλληνες δημιουργούς, δίνοντας τους την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους και να μας δώσουν μια γεύση από το μέλλον του ελληνικού σινεμά, λαμβάνοντας συμμετοχή στο 2ο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους.

 

Οι σκηνοθέτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ταινίες μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ έως και τις 25 Μαΐου 2017 και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο προσφέρει στον νικητή χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ.

 

Παράλληλα το κοινό, θα επιβραβεύσει την αγαπημένη του ταινία μικρού μήκους με το Βραβείο Κοινού, προσφέροντας το Color Correction και το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.

 

Υποβολές και Όροι Συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.seanemafestival.com

 

Οδηγός Σινεμά