Ο Γουες Άντερσον επιστρέφει με νέα ταινία και αποκαλύπτει τον τίτλο και το καστ της

Ο σκηνοθέτης με το φανατικό κοινό ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου του φιλμ (ΒΙΝΤΕΟ)

LIFOTEAM 21.12.2016 | 17:09

 

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του χριστουγεννιάτικου διαφημιστικού που γύρισε για λογαριασμό της H&M, ο Γουες Άντερσον μόλις ανακοίνωσε λεπτομέρειες από το επόμενό του πρότζεκτ.

 

Ο σκηνοθέτης με το ξεχωριστό στιλ και το φανατικό κοινό επιστρέφει στην τεχνική του stop motion για ένα νέο animation, μετά το Fantastic Mr. Fox, και η νέα του ταινία θα ονομάζεται Isle of Dogs, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος με την κυκλοφορία αυτού του βίντεο:

 

 

Το καστ που δανείζει τις φωνές του στους ήρωες τις ταινίας είναι μάλλον η dream team που κάθε σκηνοθέτης animation θα ήθελε. Σημειώστε ονόματα: Μπιλ Μάρεϊ, Έντουαρντ Νόρτον, Τίλντα Σουίντον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μπράιαν Κράνστον, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Κόρτνεϊ Μπ. Βανς, Γιόκο Όνο και δύο προσθήκες που μόλις έγιναν γνωστές, η Γκρέτα Γκέργουιγκ και η Σκάρλετ Τζόχανσον. Παράλληλα ο σκηνοθέτης κυκλοφόρησε και την πρώτη επίσημη εικόνα από την ταινία:

 

Ο Γουες Άντερσον επιστρέφει με νέα ταινία και αποκαλύπτει τον τίτλο και το καστ της

 

Η παραγωγή της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα στο Λονδίνο και ο σκηνοθέτης συνεργάζεται με την Crowdrise, την πλατφόρμα crowdfunding που ίδρυσε ο Μάρτιν Σκορσέζε το 1990, για να δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό φαν του να χαρίσει τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα της ταινίας και να επισκεφθεί τα γυρίσματα.

 

Η προηγούμενη ταινία του Γουες Άντερσον, The Grand Budapest Hotel, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες του, εισπρακτικά και καλλιτεχνικά και συγκέντρωσε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας 4 βραβεία.