Ένα νέο, φιλόδοξο στέλεχος αναλαμβάνει να φέρει πίσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του από ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «κέντρο ευεξίας» σε μια απομακρυσμένη περιοχή των ελβετικών Άλπεων. Σύντομα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι οι θαυματουργές θεραπείες του σπα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν αρχίσει να ξετυλίγει τα τρομακτικά μυστικά του, η λογική του δοκιμάζεται, καθώς η διάγνωσή του καταλήγει στην ίδια περίεργη ασθένεια που κρατάει όλους τους ένοικους στο κέντρο, λαχταρώντας τη θεραπεία.

 

Το «Αντίδοτο στην Ευεξία» είναι μία καθηλωτική ταινία, που εξετάζει ιδέες σχετικά με τον σκοπό της ζωής και τον τρόπο που οι άνθρωποι πολύ συχνά δεν έχουν τον χρόνο σκεφτούν τι πραγματικά θέλουν για τους εαυτούς τους. Σκηνοθετημένη από τον Γκορ Βερμπίνσκι, η φιλμογραφία του οποίου περιλαμβάνει την τεράστια επιτυχία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και το βραβευμένο με Όσκαρ animation, «Rango», ερευνά την αληθινή έννοια της ευεξίας και τις παγίδες που κρύβουν η φιλαργυρία και η εμμονή για δύναμη.

Πρωταγωνιστούν οι Ντέιν Ντεχάαν, Τζέισον Άιζακς και Μία Γκοθ.

 

Το Αντίδοτο στην Ευεξία κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Οδηγός Σινεμά
 
 
 
 
Τάσος Μελεμενίδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Σπούδασε Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, βρήκε όμως στο δρόμο του το σινεμά για το οποίο άρχισε να γράφει δειλά το 2006. Σήμερα ψάχνει εμμονικά ταινίες μέσα σε ταινίες στο FilmsInFilms και αρθρογραφεί, κυρίως διαδικτυακά, για το αγαπημένο του αντικείμενο.