Το οργιώδες Studio 54 - Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία του θρυλικού κλαμπ

Η ατμόσφαιρά ήταν πάντα σεξουαλικά φορτισμένη, υπήρχαν διάσπαρτα στρώματα στο υπόγειο και τα ναρκωτικά κυκλοφορούσαν ελεύθερα

LIFOTEAM 27.5.2018 | 18:32

Η ατμόσφαιρά ήταν πάντα σεξουαλικά φορτισμένη, υπήρχαν διάσπαρτα στρώματα στο υπόγειο και τα ναρκωτικά κυκλοφορούσαν ελεύθερα, στο Studio 54, το θρυλικό κλαμπ που άφησε εποχή ως ένα πάρκο ψυχαγωγίας ενηλίκων.

 

Οι θαμώνες ήταν η ελίτ της Νέας Υόρκης και της undergroiund κουλτούρας ενώ ανάμεσά τους συναντούσες τους Andy Warhol, Calvin Klein, Elizabeth Taylor και Mick Jagger.

 

Το θρυλικό κλαμπ ιδρύθηκε το 1977 από τους επιχειρηματίες Steve Rubell και Ian Schrager, οι οποίοι δαπάνησαν περίπου 400.000 δολάρια για την ανακατασκευή και ανακαίνιση του χώρου που χτίστηκε το 1927 για να γίνει όπερα.

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, σκηνοθετημένο από τον Matt Tyrnauer, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Schrager, καθώς και αμέτρητους θαμώνες, φίλους του Schrager και πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην τολμηρή σκηνή του Studio 54.

 

Το ντοκιμαντέρ  αποκαλύπτει την διαδρομή από την άνοδο έως την πτώση του Studio 54 και αφηγείται με πρωτόγνωρη λεπτομέρεια όλα όσα είχαν συμβεί πίσω από τις κλειστές πόρτες του κλαμπ.

 

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και τόσο πληθωρικό και αποκαλυπτικό που θα σε κάνει σίγουρα έναν από τους μελλοντικούς φαν του ντοκιμαντέρ, όταν θα προβληθεί στις αίθουσες στα μέσα Ιουνίου.

 

 
Οδηγός Σινεμά