The Nun: Η δαιμονική καλόγρια επιστρέφει

Ετοιμάσου για την πιο τρομαχτική ταινία της σεζόν!

Αν είσαι φαν των θρίλερ τότε σου έχουμε καλά νέα! Το τρίτο και πιο σκοτεινό κεφάλαιο στο επιτυχημένο σύμπαν των ταινιών "Το Κάλεσμα" έρχεται και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην προέλευση του απόλυτα τρομαχτικού χαρακτήρα της Δαιμονικής Καλόγριας, σε μία ταινία που υπόσχεται να κάνει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους θεατές να καρδιοχτυπήσουν.

 

Τη τρομαχτική Καλόγρια ή αλλιώς δαίμονας Βάλακ, την πρωτογνωρίσαμε στο "Το Κάλεσμα 2" και από την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να στοιχειώσει το κοινό. Φέτος η Μπόνι Άαρονς επιστρέφει στον φρικιαστικό ρόλο της Διαβολικής Καλόγριας στο -πιο ανατριχιαστικό δεν γίνεται- spin-off και sequel μαζί, και εξαπολύει όλες τις σατανικές δυνάμεις της σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία του 1952.

 

Ο Ντέμιαν Μπισίρ ("Οι Μισητοί Οκτώ") και η Τάισα Φαρμίγκα ("American Horror Story έρχονται αντιμέτωποι μαζί της σε μία επική, γεμάτη τρόμο και σασπένς μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό που θα μας κάνει να μείνουμε πολλά βράδια ξάγρυπνοι.

 

Τα ηνία της σκηνοθεσίας αναλαμβάνει ο πολλά υποσχόμενος Κόριν Χάρντι ("The Hallow"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο εραστής του τρόμου Γκάρι Ντάουμπερμαν ("It").

 

The Nun: Η δαιμονική καλόγρια επιστρέφει

 

Όλα ξεκινάνε όταν μία νεαρή καλόγρια διαπράττει το απόλυτο αμάρτημα: αυτοκτονεί. Είναι επιτακτικό για την εκκλησία να καθορίσει αν το μέρος είναι ακόμα ιερό ή αν το κακό έχει απλωθεί στη μονή.

 

Το Βατικανό επιστρατεύει τον ειδήμονα Πάτερα Μπερκ (Ντέμιαν Μπισίρ) , έναν ιερωμένο από τη Φιλαδέλφεια με θολό παρελθόν και την ασκούμενη μοναχή (Τάισα Φαρμίγκα) για να διερευνήσουν τον θάνατό της.

 

Διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία δαιμόνια δύναμη στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Η μονή μετατρέπεται σε τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.

 

The Nun: Η δαιμονική καλόγρια επιστρέφει

 

Όσοι, λοιπόν, ψάχνετε για ταινίες με αληθινό τρόμο, που θα σας κόψουν την ανάσα πάρτε την παρέα σας και σπεύστε στους κινηματογράφους για να απολαύσετε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα και αγωνιώδη θρίλερ της χρονιάς!

 

Η «Καλόγρια» («The Nun») έρχεται από 6 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.

 

The Nun: Η δαιμονική καλόγρια επιστρέφει

 

Οδηγός Σινεμά