Κέρδισε το DVD της ταινίας «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε.»

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της LiFO

LIFOTEAM 28.9.2018 | 10:00

Update: Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ενημερωθεί μέσω email.

 

Το Jurassic Park αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες συλλογές ταινιών που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες και οι απανταχού φαν περιμένουν με αγωνία κάθε καινούρια ταινία του franchise.

 

Φέτος κυκλοφόρησε το Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε. Πρόκειται για την πέμπτη ταινία της σειράς ταινιών Jurassic Park και τη δεύτερη από την τριλογία Jurassic World και αν δεν την έχεις δει ως τώρα, πρέπει να σπεύσεις.

 

Το σενάριο αναλαμβάνουν οι Ντέρεκ Κόνολι και Κόλιν Τρέβοροου, με τον δεύτερο να συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, ενώ οι Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Όουεν και Κλερ. Στην ταινία όμως επιστρέφει και ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ επαναλαμβάνοντας το ρόλο του Δρ. Ίαν Μάλκολμ από την αρχική ταινία και το σίκουελ του 1997.

 

Κέρδισε το DVD της ταινίας «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε.»


Η υπόθεση ξεκινάει τρία χρόνια αφού το θεματικό πάρκο και πολυτελές θέρετρο Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινόσαυρους που ξέφυγαν ελεύθεροι. Το νησί Νούμπλαρ έχει πλέον εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους στη ζούγκλα.

 

Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν (Κρις Πρατ) και η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) ξεκινούν μια επιχείρηση διάσωσης των επιζώντων δεινοσαύρων από αυτό το καταστροφικό φαινόμενο.

 

Δείτε το trailer εδώ:


Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε 4Κ ULTRA HD™, BLU-RAY 3D™ & BLU-RAY™ & DVD από τις 5 Οκτώβρη από την Tanweer.

 

Τα extras του DVD περιλαμβάνουν «Το χρονικό του Jurassic» από τον Κρις Πρατ, καθώς και: «Στα γυρίσματα με τον Κρις & την Μπράις», «Η Δημιουργία του Ινδοράπτορα», «Η Τελική Αναμέτρηση στην Ταράτσα», «Τέρας στο Σπίτι», «Θάνατος από Δεινόσαυρο», «Η Επιστροφή του Μάλκομ» και πολλά ακόμη.

 

Κέρδισε το DVD της ταινίας «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε.»


Ξέροντας πόσο αγαπάτε τις ταινίες Jurassic World η LiFO μαζί με την Tanweer χαρίζουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από ένα DVD της ταινίας. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα και ίσως είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς!

Οδηγός Σινεμά