Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο Εγώ και ο Καμίνσκι

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, τo Lifo.gr, η Seven Films και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσφέρουν 2 αντίτυπα.

LIFOTEAM 23.9.2016 | 11:58

Ο σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Μπέκερ (του αξεπέραστου «Good bye Lenin!») μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα Εγώ και ο Καμίνσκι (μτφρ. Κώστας Κοσμάς) του Ντάνιελ Κέλμαν (συγγραφέας του διεθνούς μπεστ σέλερ Η μέτρηση του κόσμου, μτφρ. Κώστας Κοσμάς). Πρόκειται για ένα ευφυές και κωμικό παιχνίδι παρεξηγήσεων για το ψέμα και την αλήθεια, την ηθική και την τέχνη. Ο Σεμπάστιαν Τσέλνερ, νεαρός φοιτητής της ιστορίας της τέχνης που εργάζεται ως κριτικός σε διάφορα Μέσα, αναλαμβάνει να γράψει τη βιογραφία του εκκεντρικού ζωγράφου Μάνουελ Καμίνσκι, ελπίζοντας ότι ο ζωγράφος θα πεθάνει σύντομα και το βιβλίο θα αποκτήσει συγγραφική και εμπορική αξία. Η ιστορία όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι ηθοποιοί Ντάνιελ Μπρουλ (Σεμπάστιαν Τσέλνερ) και Γέσπερ Κρίστενσεν (Μανουέλ Καμίνσκι).

 

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, τo Lifo.gr, η Seven Films και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσφέρουν 2 αντίτυπα. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Εγώ και ο Καμίνσκι» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας, μέχρι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016.