Το comeback του Μακόλει Κάλκιν ως "Alladin"

... δεν είναι για καλό, αλλά ίσως από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει

Newsroom, 12.5.2016 | 16:30

 

Πέρασε πολύς, πάρα πολύς καιρός από τότε που ο Μακόλει Κάλκιν πρωταγωνίστησε σε ταινία. Ως ενήλικας πια - και ενώ είχε ήδη γίνει σούπερ σταρ μέσα από τις επιτυχημένες ταινίες "Μόνος στο σπίτι" - απασχολούσε τα media κυρίως για την εξάρτηση του από το αλκοόλ, τις κακές σχέσεις με τους γονείς - μάνατζερ και τις φήμες που τον ήθελαν στα πρόθυρα ενός κακού τέλους. 

 

Δεν είναι πολύ σίγουρο ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η εικόνα του Κάλκιν εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία, ωστόσο, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια φαίνεται ότι κάποιος του εμπιστεύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας ταινίας. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανταμ Γκριν και τον "Alladin" του, έτσι όπως τον οραματίστηκε τουλάχιστον.

 

Η ταινία, η οποία είναι μάλλον μία σουρεαλιστική - στα όρια του κακόγουστου - εκδοχή του γνωστού τύπου με το λυχνάρι και τις ευχές  είναι διαθέσιμη από σήμερα μέσω iTunes και Amazon και το πλήρες τρέιλερ είναι αυτό. 

 

Ο Κάλκιν δεν κρίνεται ακριβώς για τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά, ίσως, από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει για να γίνει ένα restart στην καριέρα και τη ζωή του.