Στο πρώτο teaser του «Deadpool 2» ο Ράιαν Ρέινολντς αυτο-τρολάρεται ξανά και αποκαλύπτει τα οπίσθιά του

Το teaser προβάλλεται στην Αμερική πριν από την ταινία «Logan» και έχει ήδη σπάσει το διαδίκτυο

Newsroom, 5.3.2017 | 12:22

 

Μπορεί τα γυρίσματα για το σίκουελ του Deadpool να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα επίσημα, όμως ο πρωταγωνιστής Ryan Reynolds φρόντισε να μας προετοιμάσει για τη μεγάλη του επιστροφή στη στολή του πιο fun και απενοχοποιημένου σούπερ ήρωα, που είναι προγραμματισμένη να «χτυπήσει» τους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2018. 

 

Η σκηνή του teaser, που δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο twitter και ο ίδιος ο Reynolds και δεν θα περιλαμβάνεται στην ταινία, αρχικά προοριζόταν να παίξει ακριβώς μετά τους τίτλους τέλους του Logan, όπως γίνεται πάντα με τις ταινίες της Marvel, όμως τελικά κάνει την εμφάνισή της πριν τους τίτλους αρχής, λειτουργώντας ως μια πλέον ξεκαρδιστική εισαγωγή στην τελευταία ταινία Wolverine.

 


Στο βίντεο βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό ως Wade Wilson να γίνεται μάρτυρας μιας ληστείας σε ένα σοκάκι στο δρόμο. Όταν το αντιλαμβάνεται, τρέχει αμέσως σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο για να αλλάξει τα ρούχα του και να φορέσει τη στολή του Deadpool, όπως συνήθιζε να κάνει ο Superman. Ωστόσο, η διαδικασία τού παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζε αφού για ένα ολόκληρο λεπτό παλεύει μέσα στο θάλαμο να γδυθεί για να φορέσει μετά τη στολή του σούπερ ήρωα. Σε αυτό το σημείο είναι και που φαίνονται τα οπίσθια του ηθοποιού, ενώ στριφογυρίζει μες στο θάλαμο. Όταν τελικά καταφέρει να βγει ως Deadpool πια, ακούγεται ένας πυροβολισμός, που σημαίνει πως είναι πλέον πολύ αργά για να σώσει τον ηλικιωμένο που δεχόταν επίθεση. Αν και η ιστορία δεν έχει αίσιο τέλος, οι μοναδικές ατάκες του Reynolds που ακούγονται είναι αν μη τι άλλο απολαυστικές. 

 

Δείτε το teaser:

 

Οδηγός Σινεμά