Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "El Bar"

Η νέα ταινία του πολυβραβευμένου Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια κλείνει το φετινό «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι»

LIFOTEAM 3.7.2017 | 13:37

 

Η θεματική εβδομάδα προβολών «Ξαφνικά Φέτος Το Καλοκαίρι», που διοργανώνει το κινηματογραφικό site freecinema.gr, ρίχνει αυλαία με την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «El Bar» του πολυβραβευμένου Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια.

 

Το LIFO.gr κληρώνει 30 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας που θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 21:00, στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134 – 136, Γκάζι). Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «El Bar». Στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και το κινητό σας.

 

Η υπόθεση

Ένα μπαρ, ένα συνηθισμένο μεσημέρι. Θαμώνες κάθονται μαζί με περαστικούς και μοιράζονται τηγανητά γλυκά και σάντουιτς με ψητό ζαμπόν και τυρί. Η ζωή κυλάει κανονικά μέχρι που ένας πελάτης βγαίνει από το μπαρ και πυροβολείται μέσα στη μέση της έρημης πλατείας. Όλοι μέσα στο μπαρ κοιτάνε αποσβολωμένοι, μέχρι που ένας αποφασίζει να βγει έξω να δει τι γίνεται, για να καταλήξει και αυτός με μία σφαίρα. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί κανείς δεν τολμά να βγει να βοηθήσει τους δύο άντρες: ίσως να υπάρχει ένας τρελός που πυροβολεί από κάποια οροφή. Η πλατεία παραμένει επικίνδυνα άδεια και τα τηλέφωνα δεν έχουν σήμα. Μέσα στον πανικό, παρατηρούν ότι κάποιος μετακίνησε τα πτώματα. Και τότε η φαντασία τους οργιάζει για να καταλήξουν σε μία ιδέα: Και αν ο κίνδυνος βρίσκεται μέσα στο μπαρ; Και αν οι πυροβολισμοί τελικά είναι για να τον κρατήσουν μέσα και να μην κινδυνέψουν αυτοί που είναι έξω;

 

2017| Ισπανία | Έγχρωμο | Γλώσσα: Ισπανικά | Είδος: Μαύρη Κωμωδία, Θρίλερ | 102’

Σκηνοθεσία: Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια

Πρωταγωνιστούν: Μπλάνκα Σουάρες («Δέρμα που Κατοικώ»), Μάριο Κασας, Τερέλε Πάβεζ.(La Mula, I want you)

Οδηγός Σινεμά