Η πρώτη δήλωση Πούτιν για την υπόθεση Κασόγκι

Η πρώτη δήλωση Πούτιν για την υπόθεση Κασόγκι Facebook Twitter
1

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παίρνει θέση για την πολύκροτη υπόθεση Κασόγκι και στρέφεται ευθέως εναντίον των ΗΠΑ.

Ο Πούτν δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ φέρουν μια «κάποια ευθύνη» στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας.

«Εξ όσων γνωρίζω, ο αγνοούμενος δημοσιογράφος διέμενε στις ΗΠΑ. Υπό αυτήν την έννοια, σίγουρα, οι ΗΠΑ φέρουν μια κάποια ευθύνη για ό,τι του συνέβη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, σε ομιλία που εκφώνησε σε ένα φόρουμ στο Σότσι.

Για τον πρόεδρο της Ρωσίας, η Μόσχα «δεν μπορεί να αρχίσει να επιδεινώνει τις σχέσεις της» με τη Σαουδική Αραβία την ώρα που «δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συνέβη».

«Αν κάποιος γνωρίζει τι συνέβη και αν έγινε φόνος, ελπίζω να υπάρξουν αποδείξεις. Και εμείς, με βάση αυτές θα λάβουμε αποφάσεις», πρόσθεσε.

Διεθνή
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Κανείς δε μπορεί να επιδεινώσει τις σχέσεις του με τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, με το παραμικρό όλοι αυτοί μοιράζουν εμπάργκο και απειλές πολέμου σε άλλες χώρες ανάλογα με τα συμφέροντα τους φυσικά.