Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για όλες τις προβολές του «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι»

Το καλοκαιρινό κινηματογραφικό φεστιβάλ ξεκινά την Πέμπτη στη Ριβιέρα, με προτάσεις για όλα τα σινεφίλ γούστα

LIFOTEAM 10.7.2018 | 17:17

Για έβδομη συνεχή χρονιά κι έχοντας γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια των σινεφίλ τις Αθήνας, αλλά και του λιγότερο μυημένου κοινό που αναζητά να ανακαλύψει προτάσεις από διαφορετικά κινηματογραφικά είδη για όλα τα γούστα, το «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι» επιστρέφει στο θερινό σινεμά Ριβιέρα των Εξαρχείων (Βαλτετσίου 46).

 

Κάθε βράδυ, επί μία εβδομάδα, δύο ταινίες μοιρασμένες ανά θεματική (+ μία μεταμεσονύκτια προβολή το Σάββατο), μας προσκαλούν να τις επανεκτιμήσουμε ή να τις απολαύσουμε για πρώτη φορά.

 

«Πρόκειται για ταινίες που μπορούν να σε ευχαριστήσουν όσες φορές κι αν τις έχεις ξαναδεί στο παρελθόν ή, ακόμη καλύτερα, που αξίζει να ανακαλύψεις» σημειώνει ο διοργανωτής του φεστιβάλ Ηλίας Φραγκούλης.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φιλμ όπως η «Νύχτα του Κυνηγού» του Τσαρλς Λότον, το «Νοτόριους» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, οι «Τρεις Μέρες του Κόνδορα» του Σίντνεϊ Πόλακ, το «Με Διπλή Ταυτότητα» του Μπίλι Γουάιλντερ, αλλά και το πρόσφατο «Κάτω από το Δέρμα» του Τζόναθαν Γκλέιζερ.

 

Η LiFO σε συνεργασία με το κινηματογραφικό site freecinema.gr εξασφάλισε από 10 διπλές προσκλήσεις για όλες τις προβολές του φεστιβάλ (εξαιρείται η πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/7, με την πρώτη προβολή στη χώρα μας της νέας ταινίας του Λι Γουανέλ «Upgrade»).

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected], με τίτλο «Freecinema», την ημερομηνία και ώρα προβολής που σας ενδιαφέρει, χωρισμένες με καθέτους (π.χ. Freecinema/1 Ιουλίου/21:00).

 

Στο κείμενο του mail γράψτε το ονοματεπώνυμό και το κινητό σας. Τα mail πρέπει να αποστέλλονται μέχρι και το προηγούμενο βράδυ της προβολής.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταινίες, κάνοντας κλικ εδώ >>>