Το νέο τρέιλερ του «Blade Runner 2049» μόλις κυκλοφόρησε και αφήνει πολλές υποσχέσεις

«Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την αλήθεια»

Newsroom, 17.7.2017 | 16:30

Το δεύτερο τρέιλερ του «Blade Runner 2049» μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα από την Warner και στόχος του είναι να εξάψει ακόμη περισσότερο τη φαντασία.

 

Το «Blade Runner 2049» φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη των «Arrival» και «Prisoners», Denis Villeneuve και έχει για πρωταγωνιστές τους Harrison Ford και τον Ryan Gosling, ο οποίος υποδύεται τον Officer K.

 

Βγαλμένο κατευθείαν από ένα δυστοπικό μέλλον, το νέο Blade Runner φιλοδοξεί να αποτελέσει αντάξια συνέχεια της θρυλικής ταινίας του Ridley Scott.

 

Σε πρώτο πλάνο κυριαρχούν τα εντυπωσιακά εφέ από τις σκηνές δράσης και το φουτουριστικό Λος Άντζελες ενώ από τα πλάνα περνούν οι χαρακτήρες των Jared Leto, Ana De Armas, MacKenzie Davis, Sylvia Hoeks, Lennie James, Carla Juri, Robin Wright και Dave Bautista.

 

Το διάρκειας 2.35' αφήνει, επίσης, να εννοηθεί ότι ο χαρακτήρας του Officer K. είναι πιθανό να αποτελεί το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας, αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί απλώς εικασία.

 

Η μουσική που ακούγεται θυμίζει, όπως και στο πρώτο τρέιλερ, αυτή του Vangelis αλλά δεν είναι καθώς την υπογράφει ο Jóhann Jóhannsson που δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν «μια πρόκληση μυθικών διαστάσεων».

 

To «Blade Runner 2049» θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου.

 

 
Οδηγός Σινεμά