«Συγγνώμη, ένας μικρός περισπασμός»: Σεισμός διακόπτει τη συνέντευξη Τύπου της Τζασίντα Άρντερν

«Συγγνώμη, ένας μικρός περισπασμός»: Σεισμός διακόπτει τη συνέντευξη Τύπου της Τζασίντα Άρντερν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
0

Τις ανακοινώσεις της Νεοζηλανδής πρωθυπουργού, Τζασίντα Άρντερν για τη μετά-Covid εποχή διέκοψε ένας σεισμός. 


Η δόνηση των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το κοινοβούλιο στο Ουέλινγκτον όπου η Άρντερν έδινε συνέντευξη Τύπου για τους νέους εμβολιαστικούς στόχους. 

Ο σεισμός ξεκίνησε ενώ δημοσιογράφος έκανε ερώτηση. Η πρωθυπουργός έπιασε ενστικτωδώς το πόντιουμ, προτού χαμογελάσει και πει «αχ, συγγνώμη, ένας μικρός περισπασμός - Θα σας πείραζε να επαναλάβετε την ερώτηση;» 

Ο σημερινός σεισμός ήταν σχετικά ήπιος, τόσο που ο αναπληρωτής πρωθυπουργός δεν ήταν καν σίγουρος πως ήταν σεισμός, θεωρώντας πως ίσως ήταν ισχυρός άνεμος.

Οι μικρού μεγέθους σεισμοί είναι κοινοί στη Νέα Ζηλανδία, ιδίως στο Ουέλινγκτον. Το Geonet κατέγραψε το 2020 πάνω από 1.350 σεισμούς άνω των 4 Ρίχτερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τη Νεοζηλανδή πρωθυπουργό αιφνιδιάζει σεισμός κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδίδεται ζωντανά. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM