Times Square: 17χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα

Times Square: 17χρνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα Facebook Twitter
Φωτογραφία: X
0

Ένας 17χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD) ως ύποπτος για τον πυροβολισμό τριών ατόμων στην Times Square, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:20 π.μ., στη διασταύρωση της 44ης Οδού με την 7η Λεωφόρο, όταν – σύμφωνα με την αστυνομία – ο ανήλικος ενεπλάκη σε διαμάχη με έναν 19χρονο. Λίγο αργότερα ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν ένας 19χρονος στο δεξί πόδι, ένας 65χρονος στο αριστερό πόδι, καθώς και μια 18χρονη γυναίκα που υπέστη εκδορές στον λαιμό. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Bellevue, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές ανέφεραν ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το κίνητρο της διαμάχης ούτε αν ο δράστης γνώριζε τα θύματα. Συνολικά ρίχτηκαν τρεις πυροβολισμοί, ενώ το όπλο κατασχέθηκε επί τόπου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται κατηγορίες σε βάρος του 17χρονου.

Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Διεθνή / Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης απειλεί το ΑΕΠ κατά 7-14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εργαζόμενοι χάνουν πληρωμές και πολλές πολιτείες προχωρούν σε μήνυση
LIFO NEWSROOM