Ο Έλον Μασκ διαψεύδει δημοσίευμα των ΝΥΤ περί σχεδίου για απολύσεις στο Τwitter

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει δημοσίευμα των ΝΥΤ περί σχεδίου για απολύσεις στο Τwitter Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ διέψευσε ρεπορτάζ των New York Times σχετικό με σχέδιο για απολύσεις στο Twitter, πριν από την 1η Νοεμβρίου. 

Απαντώντας σε χρήστη της πλατφόρμας που έκανε ανάρτηση για τις απολύσεις, ο Μασκ απάντησε: «Αυτό είναι ψέμα». 

Το Σάββατο οι New York Times έγραψαν ότι ο Μασκ έδωσε εντολή για μείωση των θέσεων εργασίας σε όλη την εταιρεία και ότι οι απολύσεις θα γίνουν πριν από την 1η Νοεμβρίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένο να λάβουν οι εργαζόμενοι μετοχές, στο πλαίσιο των απολαβών τους από την εταιρεία. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Twitter, o Μασκ απέλυσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Παράγκ Αγκραουάλ, τον οικονομικό διευθυντή Ντεντ Σίγκαλ και την επικεφαλής νομικών υποθέσεων Βιτζάγια Γκάντε. Στο παρελθόν είχε κατηγορήσει και τους τρεις τους ότι παραπλάνησαν τον ίδιο και επενδυτές του Twitter για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών που υπάρχουν στην πλατφόρμα. 

Εκτός από τη διάψευση του ρεπορτάζ των Νew York Times, ο δισεκατομμυριούχος τα έβαλε ξανά με την αμερικανική εφημερίδα. Αυτή τη φορά, ανάρτησε φωτογραφία δημοσιεύματος, που αφορούσε το γεγονός ότι ανάρτησε link ιστοσελίδας που είναι γνωστή για τη δημοσίευση «fake news»

Επρόκειτο για την απάντηση του Έλον Μασκ σε ανάρτηση της Χίλαρι Κλίντον. Σε αυτό το tweet- το οποίο στη συνέχεια διέγραψε- επισύναψε link με θεωρία συνωμοσίας για την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι. 

«Αυτό είναι ψέμα, δεν έκανα tweet link των New York Times», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος, απαντώντας στο εν λόγω ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας. 

Σε άλλη ανάρτηση, έγραψε ότι θα αλλάξει η διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού. Το Platformer έγραψε την Κυριακή, επικαλούμενο πηγές, ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρεώνεται η χορήγηση του σήματος για έναν επαληθευμένο λογαριασμό. Οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στο Twitter Blue, πληρώνοντας 4,99 δολάρια τον μήνα, ή θα χάσουν το σήμα επαλήθευσης εάν προχωρήσει αυτό, σύμφωνα με αυτές τις πηγές. 

Σε ξεχωριστό ρεπορτάζ, το The Verge έγραψε ότι εξετάζεται να αυξηθεί η συνδρομή για το Twitter Blue από 4,99 σε 19,99 δολάρια τον μήνα. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM