Η συγγνώμη του Μπίλι Πόρτερ στον Χάρι Στάιλς για το εξώφυλλο της Vogue - «Δεν αφορά εσένα, αλλά το σύστημα»

Η συγγνώμη του Μπίλι Πόρτερ στον Χάρι Στάιλς για το εξώφυλλο της Vogue - «Δεν αφορά εσένα, αλλά το σύστημα» Facebook Twitter
«Δεν ήταν προσωπικό» λέει τώρα ο Μπίλι Πόρτερ στον Χάρι Στάιλς για τα επικριτικά σχόλιά του - Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
0

Συγγνώμη ζήτησε ο Μπίλι Πόρτερ από τον Χάρι Στάιλς μετά τα επικριτικά του σχόλια για το εξώφυλλο του τραγουδιστή στη Vogue. 

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο πρώην σταρ των One Direction έγραψε ιστορία ως ο πρώτος άνδρας στο εξώφυλλο του περιοδικού γυναικείας μόδας, εμφανιζόμενος με ένα φόρεμα Gucci. 


Ωστόσο, περίπου δύο χρόνια μετά, σε συνέντευξή του στους Κυριακάτικους Times του Λονδίνου πριν από ένα μήνα, ο σταρ του Pose επέκρινε την απόφαση της Vogue για το εξώφυλλο με τον Στάιλς λέγοντας πως το μόνο που χρειαζόταν κάνει ο Στάιλς για να έχει αυτή την ευκαιρία ήταν «να είναι λευκός και στρέιτ».


«Εγώ προσωπικά άλλαξα όλο το παιχνίδι. Και αυτό δεν είναι εγωισμός, αυτό είναι απλά γεγονός. Ήμουν ο πρώτος που το έκανε και τώρα το κάνουν όλοι» είχε πει ο 52χρονος σταρ, αναφερόμενος στο σμόκιν φόρεμα Christian Siriano που είχε φορέσει στα Όσκαρ του 2019 και τη χρυσή τουαλέτα με φτερά που είχε ακολουθήσει στο Met Gala αργότερα την ίδια χρονιά.


«Δεν θέλω να παρασύρω τον Χάρι Στάιλς, αλλά... δεν τον νοιάζει, το κάνει μόνο επειδή είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Αυτό για μένα είναι πολιτική. Αυτή είναι η ζωή μου» είχε πει ο βραβευμένος με Grammy, Emmy και Tony καλλιτέχνης.

Η συγγνώμη του Μπίλι Πόρτερ στον Χάρι Στάιλς για το εξώφυλλο της Vogue - «Δεν αφορά εσένα, αλλά το σύστημα» Facebook Twitter
Ο Μπίλι Πόρτερ με το σμόκιν φόρεμα Christian Siriano που είχε φορέσει στα Όσκαρ του 2019 - Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ


Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρτ, «The Late Show», ο Πόρτερ παραδέχτηκε την έκπληξή του από τις αντιδράσεις για τα επικριτικά σχόλιά του. 

Ο ίδιος έπειτα άδραξε την ευκαιρία να απευθύνει συγγνώμη απ'ευθείας στον Χάρι Στάιλς λέγοντας στην κάμερα: «Χάρι Στάιλς, σου ζητώ συγγνώμη που ανέφερε το όνομά σου. Δεν αφορά εσένα. Η συζήτηση δεν αφορά εσένα» σημείωσε ο ίδιος. 

Ο Πόρτερ συνέχισε, εξηγώντας πως η δημόσια συζήτηση είναι «βαθύτερη» και έχει να κάνει «με τα συστήματα καταπίεσης και διαγραφής ανθρώπων άλλου χρώματος, που συνεισφέρουν στον πολιτισμό». 


Ο ίδιος σημείωσε πως το θέμα είναι μεγάλο, προσθέτοντας πως προτίθεται να το αναλύσει χωρίς την «κουλτούρα ακύρωσης των social media». 


«Είμαι πρόθυμος να το αναλύσω, χωρίς το κήρυγμα και την κουλτούρα της ακύρωσης του ίντερνετ, διότι ούτε τώρα ούτε ποτέ θα κρίνω τη ζωή μου ή την ανθρωπότητα με ατάκες στα social media. Οπότε, όταν είστε έτοιμοι για μια πραγματική συζήτηση, καλέστε την σκ@@@. Εντάξει; Είμαι έτοιμος να την κάνω». 
 

Με πληροφορίες από Independent


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM