Επίθεση στη Νέα Ορλεάνη: «Σοκαρισμένος» δηλώνει ο Ουίλιαμ για τον θάνατο του γιου της νταντάς του

«Σοκαρισμένος» δηλώνει ο Ουίλιαμ για τον θάνατο του γιου της νταντάς του στη Νέα Ορλεάνη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή του για την απώλεια του γιου της νταντάς του στη Νέα Ορλεάνη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αλεξάντρα Πέτιφερ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κέιτ είναι «σοκαρισμένοι και λυπημένοι» από τον θάνατο του Έντουαρντ Πέτιφερ.

Όπως δήλωσε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας παραμένουν με την οικογένεια Πέτιφερ και όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους που έχουν τραγικά επηρεαστεί από αυτή τη φρικτή επίθεση».



Ο 31χρονος ήταν ανάμεσα στους 14 που έχασαν τη ζωή τους μετά από την επίθεση με όχημα την Πρωτοχρονιά, στη Νέα Ορλεάνη.

Η θετή μητέρα του, Αλεξάντρα Πέτιφερ, γνωστή στο παρελθόν ως «Τίγκι Λεγκ-Μπουρκ», είχε αναλάβει τη φροντίδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι τη δεκαετία του 1990.

Νωρίτερα, το παλάτι μετέφερε, ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει πληροφορηθεί το γεγονός και είναι «βαθιά λυπημένος», ενώ βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια του κ. Πέτιφερ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM
Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα της Ράφα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Η επιχείρηση για την ανάκτηση του σώματος του 24χρονου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομάδων, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού
THE LIFO TEAM