Νεκρός μετά από πτώση αεροσκάφους στενός φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ -«Τον αγαπούσαμε και θαυμάζαμε»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με μπλε πουλόβερ Facebook Twitter
Φωτ: EPA/Chris Jackson / POOL
0

Την απώλεια ενός καλού του φίλου γνωστοποίησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μέσω Twitter.

Ο πιλότος Μαρκ Τζένκις και ο γιος του Πίτερ πετούσαν πάνω από το εθνικό πάρκο Tsavo στην Κένυα όταν το αεροσκάφος τους κατέπεσε.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στον φίλο του περιγράφοντάς τον ως κάποιον που είχε «αφιερώσει τη ζωή του» στην προστασία της άγριας ζωής στην Ανατολική Αφρική.

«Χθες έχασα έναν φίλο, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην προστασία της άγριας ζωής σε μερικά από τα πιο φημισμένα εθνικά πάρκα της ανατολικής Αφρικής. 

Ο Μαρκ Τζέκινς, και ο γιος του Πίτερ, βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς πετούσαν πάνω από το Εθνικό Πάρκο Tsavo ενώ πραγματοποιούσαν εναέρια περιπολία», έγραψε.

«Απόψε, σκέφτομαι τη σύζυγο, την οικογένεια και τους συναδέλφους του Μαρκ, οι οποίοι δυστυχώς έχασαν έναν άνθρωπο που όλοι αγαπούσαμε και θαυμάζαμε», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Με πληροφορίες DailyMail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM