ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Κάθι Γκρίφιν: Τη μπλόκαρε το Twitter και χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της νεκρής μητέρας της- «Έκλεψες το αστείο, μ*****» λέει στον Μασκ

Kathy Griffin: Τη μπλόκαρε το Twitter και επέστρεψε μέσω του λογαριασμού της νεκρής μητέρας της- «Έκλεψες το αστείο, μ@@@λα» λέει στον Μασκ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η κωμικός Κάθι Γκρίφιν τρύπωσε ξανά κρυφά στο Twitter χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της νεκρής μαμάς της.

Την Κυριακή το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της επειδή άλλαξε το όνομα χρήστη σε Έλον Μασκ.

Ο λογαριασμός της Γκρίφιν τέθηκε σε αναστολή την Κυριακή επειδή αμφισβήτησε την πολιτική του Twitter κατά της πλαστοπροσωπίας αλλάζοντας το όνομα του προφίλ της σε «Έλον Μασκ» χωρίς να καταστήσει σαφές ότι ήταν ένα αστείο.

Ο Μασκ επιβεβαίωσε την αναστολή γράφοντας «Στην πραγματικότητα, τέθηκε σε αναστολή επειδή υποδύθηκε μία κωμικό», έγραψε αστειευόμενος.

«Αλλά αν θέλει πραγματικά να επιστρέψει στον λογαριασμό της, μπορεί να τον έχει… Για 8 δολάρια», είπε αναφερόμενος στη νέα μηνιαία χρέωση για τους χρήστες που θέλουν το μπλε τικ για την επαλήθευση των λογαριασμών τους.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απάντησε επίσης με ένα γελαστό emoji.

Kathy Griffin: Τη μπλόκαρε το Twitter και επέστρεψε μέσω του λογαριασμού της νεκρής μητέρας της- «Έκλεψες το αστείο, μ@@@λα» λέει στον Μασκ Facebook Twitter

Η πραγματική Γκρίφιν, ωστόσο, δεν βρήκε καθόλου ωραίο το αστείο του και δημοσίευσε μια σειρά από οργισμένες απαντήσεις μέσω του λογαριασμού της νεκρής μαμάς της, Μάγκι Γκρίφιν, η οποία πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον Μάρτιο του 2020.

Απάντησε σε μια σωρεία αναρτήσεων σχετικά με την αναστολή της συμπεριλαμβανομένου του αστείου του Μασκ ότι είχε «αποβληθεί επειδή υποδύθηκε μία κωμικό».

«Έκλεψες το αστείο, μ@@@λα. Ο κόσμος δημοσιεύει αυτό το αστείο για ώρες, χακάρεις», έγραψε.

«Κοιτάξτε, σας παρακαλώ κάντε καλύτερη δουλειά στη διαχείριση αυτής της εταιρείας. Κάποτε σήμαινε κάτι.» έγραψε η Γκρίφιν.

Η ίδια χρησιμοποίησε επανειλημμένα το hashtag #FreeKathy με τους χρήστες να απαντούν με το #pleasefreeusfromKathy.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η αναστολή της λειτουργίας του λογαριασμού μου έγινε επειδή είμαι εγώ, και επειδή τα tweets που προσπαθούσα να γράψω ως Έλον Μασκ ήταν υπέρ των δημοκρατικών και είχαν hashtags όπως #VoteBlueToProtectWomen και #voteblue», είπε.

Πρότεινε επίσης ότι ενδεχομένως ο λογαριασμός της να ανεστάλη επειδή όπως σημείωσε ένας άλλος χρήστης «η αναστολή μιας γυναίκας κωμικού κάνει τον Μασκ να αισθάνεται σημαντικός και σπουδαίος άντρας».

«Το πέτυχες. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα», επέμεινε η Γκρίφιν μέσω του λογαριασμού της μαμάς της.

Kathy Griffin: Τη μπλόκαρε το Twitter και επέστρεψε μέσω του λογαριασμού της νεκρής μητέρας της- «Έκλεψες το αστείο, μ@@@λα» λέει στον Μασκ Facebook Twitter

Η Γκρίφιν είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν τον λογαριασμό της μαμάς της κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης αναστολής, το 2019.

Ωστόσο, πλέον κινδυνεύει να ανασταλεί και ο λογαριασμός της μητέρας της επειδή η «πολιτική απαγόρευσης» του Twitter δηλώνει ξεκάθαρα ότι «η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει μόνιμα οποιονδήποτε λογαριασμό λειτουργεί κατά παράβαση».

Η κωμικός όμως, στις οργισμένες απαντήσεις της, επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα κακό.

«Η υπέροχη μητέρα μου είχε έναν λογαριασμό που έτρεχα για εκείνη. Πέθανε, αλλά πάντα κρατούσα τον λογαριασμό της. Πιστέψτε με, θα ήταν μαζί μου σε αυτό. Χαλαρώστε», έγραψε ξανά με το #FreeKathy.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM