Βρετανία: 29χρονη ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από αγελάδες ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της

Βρετανία: 29χρονη ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από αγελάδες ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της Facebook Twitter
Twitter
0

Μέχρι θανάτου ποδοπατήθηκε η νεαρή Ρεμπέκα Μόρρις, στη Βρετανία, από αγελάδες ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Η 29χρονη Μπέκι, όπως την φώναζαν, είχε πάει με τον σκύλο της στο Λέστερσιρ, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της 9ης Ιουλίου του 2022, όταν τραυματίστηκε από τις οπλές ζώων, σύμφωνα με ειδικό και όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Σύμφωνα με το SkyNews, η τελευταία φωτογραφία της, ήταν εκείνη που έστειλε στη μητέρα της με τις αγελάδες στο χωράφι. Οι γονείς της ανησύχησαν όταν σταμάτησε να απαντά στα γραπτά μηνύματα και άρχισαν να την αναζητούν.

Κατάφεραν να εντοπίσουν τη Μόρρις χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία που τους είχε στείλει. Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε στις 23.21.

Ο ιατροδικαστής Δρ. Μάικλ Μπιγκς είπε στους ενόρκους ότι τα τραύματά της συνάδουν με σημάδια από οπλές ζώων, προσθέτοντας ότι είχε υποστεί εκδορές στο πάνω μέρος του θώρακα και στον αριστερό ώμο της.

«Υπήρξε εκτεταμένη βλάβη στο ήπαρ, η οποία οδήγησε σε σοβαρή εσωτερική αιμορραγία. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πέθανε η Μπέκι», είπε, συμπληρώνοντας πως τα τραύματα δεν έγιναν από όλο το κοπάδι αλλά μάλλον από μία αγελάδα, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο για τον αριθμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ