Αίγυπτος: Τουλάχιστον 19 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε κανάλι

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 19 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε κανάλι Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο έπεσε σήμερα, σε ένα κανάλι στα βόρεια της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν 35 άτομα, όταν εξετράπη της πορείας του σε έναν αυτοκινητόδρομο, με συνέπεια να πέσει στο κανάλι Μανσουρίγια στην πόλη Άγκα που βρίσκεται στη βόρεια διοικητική περιοχή Ντακάχλια, σημειώνει το ΑΠΕ. 

Νωρίτερα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ήταν χαμηλότερος και ανερχόταν στους 17, ενώ οι τραυματίες υπολογίζονταν σε 16 συνολικά. 

Τα τελευταία λεπτά έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρονται να δείχνουν το σημείο όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στο Twitter εξέφρασε βαθιά συλλυπητήριά για το τραγικό δυστύχημα στα βόρεια της χώρας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM