ΤΩΡΑ!

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 19 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε κανάλι

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 19 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε κανάλι Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο έπεσε σήμερα, σε ένα κανάλι στα βόρεια της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν 35 άτομα, όταν εξετράπη της πορείας του σε έναν αυτοκινητόδρομο, με συνέπεια να πέσει στο κανάλι Μανσουρίγια στην πόλη Άγκα που βρίσκεται στη βόρεια διοικητική περιοχή Ντακάχλια, σημειώνει το ΑΠΕ. 

Νωρίτερα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ήταν χαμηλότερος και ανερχόταν στους 17, ενώ οι τραυματίες υπολογίζονταν σε 16 συνολικά. 

Τα τελευταία λεπτά έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρονται να δείχνουν το σημείο όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στο Twitter εξέφρασε βαθιά συλλυπητήριά για το τραγικό δυστύχημα στα βόρεια της χώρας.

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM