ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

LIFO

Ένα Τέλος και μια Αρχή
The End we Start from

Θρίλερ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Μαχάλια Μπέλο
Πρωταγωνιστούν: Τζόντι Κόμερ, Μαρκ Στρονγκ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς
Στο μέσο μιας περιβαλλοντικής καταστροφής που χτυπά το Λονδίνο, μια νεαρή γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος της αναζητούν ένα νέο σπίτι.
LIFO

Εμπόλεμη Ζώνη
Land of Bad

Δράσης 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Γιούμπανκ
Πρωταγωνιστούν: Μάιλο Βεντιμίλια, Ράσελ Κρόου, Λίαμ Χέμσγουορθ
Ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης.
LIFO

Η Μητέρα του Σταθμού

Ντοκιμαντέρ 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Κωστούλα Τομαδάκη
Μετεμφυλιακή Ελλάδα, φτώχεια, ανεργία, η μετανάστευση μονόδρομος για τις χιλιάδες γυναίκες, κυρίως, από τα χωριά της Βόρειας Ελλάδας που ερήμωσαν μέσα σε μια δεκαετία. Με τρένα, καράβια και εισιτήριο χωρίς επιστροφή, νέες γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα, κάποιες αγράμματες, έφτασαν στις φάμπρικες της Γερμανίας.
LIFO

Εκεί που το Κακό Παραμονεύει
When Evil Lurks

Τρόμου 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ντεμιάν Ρούγκνα
Πρωταγωνιστούν: Εζεκιέλ Ροντρίγκεζ, Ντεμιάν Σαλομόν, Σιλβίνα Σαμπάτε
Όταν τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο, δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της γύρω περιοχής, προσπαθούν να την εκδιώξουν από τη γη τους. Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό.  
LIFO

Το Χέρι της Θείας Δίκης
Red Right Hand

Δράσης 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Έσομ Νελς, Ίαμ Νελς
Πρωταγωνιστούν: Ορλάντο Μπλουμ, Άντι ΜακΝτάουελ, Σκοτ Χέιζ
Ο Κας προσπαθεί να ζήσει μια τίμια και ήσυχη ζωή, φροντίζοντας την ορφανή ανιψιά του σε μια κομητεία στα Απαλάχια Όρη. Όταν η σαδίστρια αρχηγός του υποκόσμου Μπιγκ Κατ τον αναγκάζει να επιστρέψει στην υπηρεσία της, ο Κας ανακαλύπτει ότι είναι ικανός για τα πάντα, ώστε να προστατεύσει την πόλη του και τη μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει.
LIFO

Υπέροχες μέρες
Perfect Days

Δραματική 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Κότζι Γιακούσο, Τόκιο Εμότο, Αρίσα Νακάνο
Ο Xιριγιάμα μοιάζει απόλυτα ικανοποιημένος με την καθημερινότητά του, εργαζόμενος ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Πέρα από την αυστηρά δομημένη καθημερινή του εργασία, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική, τα βιβλία και τη φωτογραφία. Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις αποκαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του.
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ