Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Η σύζυγός του διαφημίζει προϊόντα κι εκείνος κάνει πίσω ντους

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Η σύζυγός του διαφημίζει προϊόντα κι εκείνος κάνει πίσω ντους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποφάσισε να διαφημίσει τα νέα προϊόντα της εταιρείας της, χρησιμοποιώντας ως «εύρημα» τον ίδιο τον επόμενο υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, που φαίνεται στο φόντο να απολαμβάνει γυμνός το ντους του. 

Η Σέριλ Χάινς μέσω βίντεο που δημοσίευσε στα social media προωθεί τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς της εταιρείας της. Μόνο που στο βίντεο, φαίνεται πίσω ένας άνδρας να κάνει ντους και να λούζει τα μαλλιά του. Δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, τον σύζυγο της 59χρονης ηθοποιού που έχει ορισθεί ως ο υπουργός Υγείας της νέας κυβέρνησης Τραμπ. 

«Όχι, δεν μπορείς να κάνεις ντους. Κάνω ένα βίντεο», ακούγεται να λέει η Χάινς στον σύζυγό της. «Όχι, όχι. Κάνω… πρέπει να μου δώσεις ένα λεπτό. Κάνω ένα βίντεο για την εταιρεία Hines + Young. Αγάπη μου».

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM