Ερντογάν: Ορισμένοι εξωθούν την Ελλάδα να στραγεί εναντίον μας

Ο Ερντογάν ζητά από την ΕΕ να πείσει την Ελλάδα για διάλογο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να προτρέψει την Ελλάδα να ξεκινήσει διάλογο σε διμερή βάση αντί να υποστηρίζει τις παράνομες, σύμφωνα με τον ίδιο, πρωτοβουλίες, ανέφερε σήμερα το πρακτορείο Anadolu.

«Στην Πράγα εμείς είπαμε ότι θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα της ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και αναμένουμε από τους συνομιλητές μας να μας καλέσουν σε διάλογο σε διμερή βάση», είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες.

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι «κάθε εξέλιξη δείχνει ότι η Τουρκία είναι ανεκτίμητη για την ΕΕ και την ευρωπαϊκή γεωγραφία», και πρόσθεσε ότι «είδαμε πως η ισορροπημένη στάση της χώρας μας απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις εκτιμήθηκε από τους συνομιλητές μας».

Εκτός αυτών, ο Ερντογάν έκανε λόγο για «εχθρική στάση της Ελλάδας κατά της χώρας μας» και σημείωσε ότι υπάρχουν ορισμένοι «που εξωθούν την Ελλάδα να στρέφεται εναντίον μας».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM