ΗΠΑ: Ένοπλος απειλούσε να εισβάλει σε σχολείο του Ουισκόνσιν

ΗΠΑ: Ένοπλος απειλούσε να εισβάλει σε σχολείο του Ουισκόνσιν Facebook Twitter
Φωτογραφία: X (Twitter)
0

Ένας ένοπλος άντρας προσπάθησε να εισβάλει σε σχολείο του Ουισκόνσιν, όμως εξουδετερώθηκε πριν τα καταφέρει.

Το γυμνάσιο Mount Horeb στο Ουισκόνσιν επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι υπήρχε ένα άτομο που κρατούσε όπλο έξω από το σχολείο, προσθέτοντας ότι «δεν παραβίασε την είσοδο» στο κτίριο και η απειλή «εξουδετερώθηκε».

Το σχολείο ανέφερε το περιστατικό στη σελίδα του στο Facebook λίγο μετά τις 11:30 π.μ. Σε μια σειρά αναρτήσεων, ανέφερε ότι όλα τα κτίριά της ήταν υπό lock down, καθώς η αστυνομία ρευνούσε το υπόλοιπο campus. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης ήταν ένας έφηβος οπλισμένος με καραμπίνα, που βρισκόταν έξω από το κτίριο του σχολείου. Η αστυνομία πυροβόλησε και εξουδετέρωσε τον ύποπτο πριν προλάβει να μπει στο γυμνάσιο.

Δεν υπάρχουν αναφορές για άλλα θύματα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ ατόμων μέσα στο σχολείο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τη γαλλική Ακροδεξιά

Καθώς η Γαλλία εκλέγει χιλιάδες δημάρχους, ένας δισεκατομμυριούχος που δεν ζει καν στη χώρα επιχειρεί να επηρεάσει το πολιτικό της μέλλον, χρηματοδοτώντας δίκτυα, υποψηφίους και οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM
Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Διεθνή / Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Μια σειρά πρόσφατων μέτρων, όπως η απαγόρευση χρήσης μακιγιάζ για τις γυναίκες στον δημόσιο τομέα και η περσινή επιβολή της πλήρους κάλυψης του σώματος στις δημόσιες παραλίες, εντείνουν τους φόβους για στροφή προς τον συντηρητισμό
THE LIFO TEAM