Βομβαρδισμός του Ισραήλ σε υπηρεσία του ΟΗΕ στη Ράφα - Πολλοί οι τραυματίες

Βομβαρδισμός σε υπηρεσία του ΟΗΕ στη Ράφα - Πολλοί οι τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Βομβαρδίστηκε σήμερα αποθήκη της UNRWA, υπηρεσίας του ΟΗΕ στη Ράφα. Η ανακοίνωση έγινε από στελέχη της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες. 

Η υπηρεσία του ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι μια από τις αποθήκες της «επλήγη» σήμερα από πλήγμα στη Ράφα, την πόλη στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Η Τζουλιέτ Τούμα, εκπρόσωπος της UNRWA, έκανε λόγο για «πολλούς τραυματίες» από το πλήγμα. 

Από το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοινώθηκε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον «βομβαρδισμό» της αποθήκης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM