Ντόναλντ Τραμπ Τζ.: «Σχεδόν τίποτα» πια οι θάνατοι από κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ]

Ντόναλντ Τραμπ Τζ.: «Σχεδόν τίποτα» πια οι θάνατοι από κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Ντόναλντ Τραμπ Τζ.: «Σχεδόν τίποτα» οι θάνατοι από κορωνοϊό (EPA)
0

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό FOX λέγοντας πως οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα έχουν μειωθεί τόσο πολύ που πλέον είναι «σχεδόν τίποτα».

Φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε Team Τrump από τη μία πλευρά και το όνομά του από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζ. ισχυρίστηκε επανειλημμένα την Πέμπτη το βράδυ ότι ο αριθμός των θανάτων στη χώρα από την πανδημία είναι σχεδόν αμελητέος. Την ίδια ώρα περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί πέθαναν το τελευταίο 24ωρο.

Απορρίπτοντας τον αυξανόμενο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων σε ολόκληρο το έθνος, είπε πως «έχουμε τον έλεγχο του ιού».

«Ξανακοίταξα τα δεδομένα του CDC, επειδή συνέχιζα να ακούω για νέες μολύνσεις, αλλά διερωτώμουν:  Γιατί δεν μιλούν γι 'αυτό;» είπε ο Τραμπ Τζούνιορ. «Ω, γιατί ο αριθμός είναι σχεδόν τίποτα. Επειδή έχουμε ελέγξει αυτό το πράγμα, καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί. Έχουν (οι γιατροί) τις θεραπείες για να μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν» είπε μεταξύ άλλων.

«Αν κοιτάξετε το Instagram μου, θα δείτε ότι τα νούμερα είναι σχεδόν τίποτα» επέμεινε παραπέμποντας σε παλαιότερες αναρτήσεις του σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Την Πέμπτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες ωστόσο, κατέγραψαν περισσότερα από 80.000 νέα κρούσματα και 1.016 θανάτους. Συνολικά, οι ΗΠΑ μετρούν σχεδόν 230.000 θανάτους και πάνω από 9 εκατομμύρια κρούσματα.


Με πληροφορίες της Washington Post/BBC/FOXNews

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ