Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Τζέιμι Σπίαρς, πατέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για τη καταγγελία που τον ήθελε να έχει κακοποιήσει τον εγγονό του.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ο πρώην σύντροφος της Αμερικανίδα σταρ Κέβιν Φεντερλάιν, κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο Τζέιμι Σπίαρς είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του εγγονού του μετά από έντονη διαφωνία. Το συμβάν είχε σημειωθεί στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς όπου τα δύο παιδιά της Σπίαρς και του Φεντερλάιν τον είχαν επισκεφθεί. 

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησαν οι εισαγγελικές αρχές της κομητείας της Βεντούρα, δεν θα ασκηθεί δίωξη για το περιστατικό εναντίον του Τζέιμι Σπίαρς. Σε σχετική ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι το γραφείο του σερίφη της κομητείας έκανε έρευνα για το γεγονός. 

«Μετά από εξέταση των στοιχείων, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι κάποιο ποινικό αδίκημα διαπράχθηκε από τον Τζέιμι Σπίαρς», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εισαγγελέας της περιοχής Γκρέγκορι Τότεν. Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Σάρα Μπράκερ σημείωσε ότι η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν έκανε περαιτέρω σχόλια επικαλούμενη το απόρρητο της υπόθεσης. 

Ο Τζέιμι Σπίαρς και η Μπρίτνει Σπίαρς. όπως και οι δικηγόροι τους, δεν σχολίασαν το γεγονός, όπως άλλωστε και η πλευρά του Κέβιν Φέντερλάιν. 

Με πληροφορίες από USA Today

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ