Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Τζέιμι Σπίαρς, πατέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για τη καταγγελία που τον ήθελε να έχει κακοποιήσει τον εγγονό του.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ο πρώην σύντροφος της Αμερικανίδα σταρ Κέβιν Φεντερλάιν, κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο Τζέιμι Σπίαρς είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του εγγονού του μετά από έντονη διαφωνία. Το συμβάν είχε σημειωθεί στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς όπου τα δύο παιδιά της Σπίαρς και του Φεντερλάιν τον είχαν επισκεφθεί. 

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησαν οι εισαγγελικές αρχές της κομητείας της Βεντούρα, δεν θα ασκηθεί δίωξη για το περιστατικό εναντίον του Τζέιμι Σπίαρς. Σε σχετική ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι το γραφείο του σερίφη της κομητείας έκανε έρευνα για το γεγονός. 

«Μετά από εξέταση των στοιχείων, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι κάποιο ποινικό αδίκημα διαπράχθηκε από τον Τζέιμι Σπίαρς», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εισαγγελέας της περιοχής Γκρέγκορι Τότεν. Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Σάρα Μπράκερ σημείωσε ότι η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν έκανε περαιτέρω σχόλια επικαλούμενη το απόρρητο της υπόθεσης. 

Ο Τζέιμι Σπίαρς και η Μπρίτνει Σπίαρς. όπως και οι δικηγόροι τους, δεν σχολίασαν το γεγονός, όπως άλλωστε και η πλευρά του Κέβιν Φέντερλάιν. 

Με πληροφορίες από USA Today

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM