Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορήθηκε για κακοποίηση του γιου της

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορήθηκε για κακοποίηση του γιου της Facebook Twitter
ΕΡΑ
3

Ο Κέβιν Φεντερλάιν αναφέρει ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κακοποίησε ένα από τα εγγόνια του, γεγονός που κατήγγειλε στις Αρχές και πλέον η υπόθεση διερευνάται. 

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το TMZ αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς στην κομητεία της Βεντούρα στις 24 Αυγούστου. Συγκεκριμένα ο Φεντερλάιν, πατέρας του παιδιού και πρώην σύντροφος της Αμερικανίδας σταρ, υποστηρίζει πως ο Σπίαρς άρπαξε τον εγγονό του μετά από διαφωνία που είχαν. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο Τζέιμι Σπίαρς έσπασε την πόρτα του δωματίου στο οποίο ήταν ο 13χρονος εγγονός του, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια από τραύματα στο παιδί. 

Οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν αν θα απαγγείλουν κατηγορίες στον Τζέιμι Σπίαρς, ενώ για το συμβάν έχουν καταθέσει ήδη μάρτυρες.

Σύμφωνα με το TMZ, τρεις μέρες μετά την καταγγελία του συμβάντος, κατατέθηκαν στο αρμόδιο δικαστήριο έγγραφα, με τα οποία, ο Κέβιν Φεντερλάιν κατοχυρώνει το 70% της κηδεμονίας των δύο παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών.

Το ζευγάρι είχε καταλήξει ανεπίσημα σε αυτή τη συμφωνία εδώ και ένα χρόνο περίπου. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ό'ι βρε συ, παιδί, δεν θυμάσαι εκείνο το αφασικό στιγμιότυπο με τη Μπρίτνυ να μασουλάει τσίχλα λέγοντας "I believe in our President", επί κήρυξης πολέμου στο Ιράκ στο Φαρενάιτ 9/11 του Μάικλ Μουρ; Άλλο να το λέω κι άλλο να το βλέπεις.