Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός

Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός Facebook Twitter
0

Το 2018, σε μια συνέντευξή της, η Κάμερον Ντίαζ είχε δηλώσει πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ο «λόγος» καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την οινοποιία. 

Η 47χρονη ηθοποιός με την φίλη της και ιδρύτρια των Who What Wear και Versed Skincare, Κάθριν Πάουερ, δραστηριοποιήθηκαν από κοινού στον τομέα παραγωγής οίνου και κυκλοφόρησαν μία νέα ετικέτα κρασιού, με ονομασία «Avaline».

Η μίνι συλλογή κρασιών τους έκανε ντεμπούτο με δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: τα Avaline White, ένα ξηρό ισπανικό κρασί και Avaline Rosé, ένα ελαφρύ κρασί με νότες πεπονιού και ξύσμα εσπεριδοειδών.

Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός Facebook Twitter

Αμφότερα παράγονται από οργανικά σταφύλια, χωρίς προσθετικά ζάχαρης, χρωστικές ή συντηρητικά, ενώ είναι επίσης φιλικά προς τους vegan και όχι γενετικά τροποποιημένα.

Οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν τη δημιουργία του brand τους το 2018, συμμετέχοντας σε κάθε κομμάτι της διαδικασίας, από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση.

«Απολάμβανα το κρασί για πολλά χρόνια, αλλά δεν είχα ιδέα για την διαδικασία», ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ. «Μία από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε με την Κάθριν, σχετικά με την παραγωγή ενός καθαρότερου κρασιού ήταν "τι θα προσθέσουμε σε αυτό;". Σύντομα μάθαμε πως σημασία δεν έχει τι προσθέτεις αλλά τι δεν βάζεις μέσα σ' αυτό», εξήγησε.

Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός Facebook Twitter

Σχετικά με τις προκλήσεις στη δημιουργία μιας νέας εταιρίας εν μέσω πανδημίας, οι δυο τους ελπίζουν να λειτουργήσει ως «ευκαιρία για φως και θετικότητα» στην δύσκολη καθημερινότητα. 

«Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον κόσμο όπου βρισκόμαστε σήμερα», λέει η Κάθριν Πάουερς. «Ωστόσο μας είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να βρίσκεις χαρά σε μικρές, καθημερινές στιγμές. Το Avaline δημιουργήθηκε γι' αυτές τις στιγμές». 

Με πληροφορίες από Rolling Stone

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM