Και τι κάνει γι' αυτό; Κακίζει τον πατέρα του θεωρώντας πως αυτός είναι υπεύθυνος, ρίχνει τις υποψίες του απευθείας στην όμορφη μητριά του, κατηγορώντας τη για πλεκτάνη και ερωτεύεται μια όμορφη κοπέλα, η οποία μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα του.

Ώρες ώρες, ο Ντέιβιντ Μακένζι δείχνει να έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει πάση θυσία, αλλά η υπερβολική του προθυμία να εμβολιάσει την ιστορία και τις εικόνες του με περισσή ενεργητικότητα δεν αφαιρεί και πολλά από τη συναρπαστική περιπέτεια ενός ανήλικου με τις αιμομικτικές του τάσεις, την παράνοια, τη βαθύτατη θλίψη και την αμφίβολης ορθότητας κρίση του.

Το Εδιμβούργο είναι ακόμη καλύτερο όπως το οργώνει ο Χάλαμ από ψηλά, η βραβευμένη στο Βερολίνο μουσική είναι εξαιρετικά οργανική, και ο Τζέιμι Μπελ τα δίνει όλα: γδύνεται, αυνανίζεται, ξεπαγιάζει, κλαίει σαν μωρό, κάνει σεξ, γίνεται ρεζίλι. Αν και πολύ νέος, είναι παράτολμος γιατί δεν νοιάζεται για τη ματαιοδοξία, που είναι τροχοπέδη για τους συναδέλφους του - και τι πρόσωπο, σαν γέρος με χαμόγελο μωρού, στερεωμένο σε σώμα ακροβάτη.