Τσαβούσογλου για Κυπριακό: Διαφωνία και για τους χάρτες

Τσαβούσογλου για Κυπριακό: Διαφωνία και για τους χάρτες Facebook Twitter
EPA/NATALIA KOLESNIKOVA
0

Οι δύο αντίπαλες αντιπροσωπείες για το μέλλον της Κύπρου δεν κατέληξαν σε μια συμφωνία για τα νέα εσωτερικά σύνορα της Κύπρου, με κάθε πλευρά να χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την πρόταση της άλλης, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη ότι η ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία και η τουρκοκυπριακή αντιπροσωπεία έστειλαν επιστολές στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες «λέγοντας ότι δεν θα δεχτούν τους χάρτες που είδαν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM