Παρίσι: Φωτιά στη μεγαλύτερη αγορά τροφίμων του κόσμου - Τεράστιο σύννεφο καπνού

Παρίσι: Φωτιά στη μεγαλύτερη αγορά τροφίμων του κόσμου - Τεράστιο σύννεφο καπνού Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε νωρίτερα σήμερα πάνω από το Παρίσι λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μια τεράστια αγορά τροφίμων.

Πρόκειται για μια αγορά, μεγάλο μέρος της οποία έχει και φρέσκα προϊόντα, που θεωρείται ως η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο. Η αγορά, που ονομάζεται Rungis, βρίσκεται στα νότια προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες.

Η εκτεταμένη αγορά αποτελεί μια πόλη από μόνη της, με περισσότερους από 12.000 ανθρώπους να εργάζονται εκεί. Στις αποθήκες μπορεί κανείς να βρει φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, κρέατα, γαλακτοκομικά και λουλούδια από όλη τη Γαλλία και τον κόσμο.

Με πληροφορίες από Le Monde

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό σε πανεπιστήμιο της Γιούτα

Διεθνή / Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Ο σπουδαίος, και θρυλικός, Τσάρλι Κερκ, είναι νεκρός» - Aνακοίνωσε ότι όλες οι σημαίες στις ΗΠΑ θα κυματίζουν μεσίστιες έως την Κυριακή, προς τιμήν του.
LIFO NEWSROOM