Παρίσι: Φωτιά στη μεγαλύτερη αγορά τροφίμων του κόσμου - Τεράστιο σύννεφο καπνού

Παρίσι: Φωτιά στη μεγαλύτερη αγορά τροφίμων του κόσμου - Τεράστιο σύννεφο καπνού Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε νωρίτερα σήμερα πάνω από το Παρίσι λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μια τεράστια αγορά τροφίμων.

Πρόκειται για μια αγορά, μεγάλο μέρος της οποία έχει και φρέσκα προϊόντα, που θεωρείται ως η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο. Η αγορά, που ονομάζεται Rungis, βρίσκεται στα νότια προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες.

Η εκτεταμένη αγορά αποτελεί μια πόλη από μόνη της, με περισσότερους από 12.000 ανθρώπους να εργάζονται εκεί. Στις αποθήκες μπορεί κανείς να βρει φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, κρέατα, γαλακτοκομικά και λουλούδια από όλη τη Γαλλία και τον κόσμο.

Με πληροφορίες από Le Monde

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM