Ο γιος του Κασόγκι έφυγε από τη Σαουδική Αραβία - Έληξε η απαγόρευση εξόδου

Ο γιος του Κασόγκι έφυγε από τη Σαουδική Αραβία - Έληξε η απαγόρευση εξόδου Facebook Twitter
0

Ο μεγαλύτερος γιος του Τζαμάλ Κασόγκι, o Σαλάχ, αλλά και όλη η οικογένειά του έφυγαν από τη Σαουδική Αραβία, αφού ήρθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί.

Την ανακοίνωση έκανε σήμερα η οργάνωση Human Rights Watch. Για τον γιο του Κασόγκι υπήρχε σε ισχύ εδώ και μήνες απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

«Ο Σάλαχ και η οικογένειά του βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα αεροπλάνο που τους μεταφέρει στην Ουάσινγκτον», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Λία Γουίτσον, η διευθύντρια της HRW για τη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σάλαχ Κασόγκι έχει διπλή υπηκοότητα (σαουδαραβική και αμερικανική) και έφυγε από τη χώρα του την Τετάρτη.

Ο Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σαλάχ συναντήθηκε πρώτα με τον πρίγκιπα Σαλμάν με τη φωτογραφία που του σφίγγει το χέρι  να προκαλεί παγκόσμια αίσθηση.

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM